Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Év végi céges bulikon szoktak történni pajzán dolgok?
Figyelt kérdés
Vagy ez inkább az urban legend kategória?
Ti mit tapasztaltatok?
20/L/B
tegnap 16:34
11/19 anonim válasza:
És a kérdés szempontjából miért volt fontos a szexuális beállítottságod?😊
Ismerkednél is esetleg, emiatt?
13/19 anonim válasza:
Ott még csak felvezetés, buli után van a végkifejlet.
28n
15/19 anonim válasza:
Múlt hét szombaton történt velem egy ilyen pajzán dolog. Jóban vagyok két leszbi kolléganővel, akik egy párt alkotnak. Soha semmi intim dolog nem történt köztünk, egészen eddig. Életem élménye lett. Ha érdekel, priviben elmesélem részletesen is.
16/19 anonim válasza:
Gondolom azért volt fontos mert arra gondol h lehet ott tud nővel hetyegni
17/19 anonim válasza:
Ekkora kamu f.szságot..
Valódi leszbik szóba sem állnának szexuálisan egy férfival, nemhogy "élményt" adjanak neki...
Sok volt a poresz
19/19 anonim válasza:
Urban legend, ilyenek nincsenek. Ha lennének, én is szeretnék rajta részt venni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!