Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, hogyan hozzam ezt elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogyan hozzam ezt elő ha lesz majd barátnőm?

Figyelt kérdés
Van egy különleges vágyam. Oda vagyok a lányok hajáért, szeretek gyönyörködni benne, és ha majd lesz barátnőm, jó lenne fésülgetni. Viszont engem ugyanúgy szexuális izgalomba hoz egy lány szép haja, mint a mellei. Ez nálam így alakult, nem én találtam ki, nem tehetek róla. Felizgat az olyan fantáziálás, hogy a szerelmemmel az intim együttlét kezdetén a hajába beleszagolok, hogy érezzem az illatát, fésülöm, nyalom a haját a feje tetején. Hogyan hozzam fel ezeket a vágyaimat, ha arra kerül a sor? Ti hogy vagytok vele, ha ezeket szeretné a párotok, benne lennétek, hogy a hajatokat fésülje, megmossa, puszilgassa, nyalogassa, szagolgassa? Kort is írtok?
dec. 17. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Első lépés: Szerezz barátnőt :D

És ne ezzel kezd az első randin, hogy téged szexuális izgalomba hoz a haj.

Nyugodtan dicsérd meg, milyen szép haja van. Ezt szeretik a lányok. Illetve nyugodtan piszkáld majd a haját. Én például ezt szeretem:)

Ha hátulról öleled majd meg akkor is bele tudsz szagolni a hajába:)

dec. 17. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is szeret a hajammal foglalkozni. Ő úgy kezdte, hogy bókolt, majd jöttek a kis gesztusok. Amikor átölelt, beleszagolt a hajamba, amikor egymás mellett filmeztünk befonta, amikor közösen fürödtünk megmosta, ha éppen nem rá figyeltem, finoman meghúzott egy tincset, hogy feléforduljak. (Ezeknek a dolgoknak a nagyrésze mondjuk kölcsönös, ugyanis én is imádom a haját. Olyan dús és bungyuri.)

Mondjuk a hajam nyalása eléggé taszítana, azt nem engedném. Ha eljutsz ide, ezt mindenképpen kérdezd meg, magadtól ne csináld.

25

dec. 17. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszerűen beszélsz vele.
dec. 17. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!