Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anál kedvelő lányok, melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál kedvelő lányok, melyik pózt kedvelitek?

Figyelt kérdés

Kutya..

hanyatt és szét terpesztve...

Hanyatt és férjhez szorított...

Vagy esetleg szeretitek ha hanyatt van a férfi és bele ültok a...

dec. 17. 06:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Mikor a pasi kutyában pucsít hátrabilincselt kézzel, én pedig jövök a felcsatolhatóssal ;)
dec. 17. 13:10
 12/16 anonim ***** válasza:
85%
Kutya
dec. 17. 13:29
 13/16 BpMasszőr ***** válasza:
74%

Pasi vagyok!

A szeretőm akkor élvez a legnagyobbat, ha Ő irányít!

Azaz én térdelek Ő kutyapózban rátolat az álló farkamra - természetesen a tolatás előtt meg lett dolgozva - anál dildó - és kellő mennyiségű síkosítót is kapott a popsija, na, ott tartunk hogy rátolat - én csak tartom - s úgy fogadja a popsijába, ahogy Neki tetszik! Ilyenkor Ő irányít! Hatalmasakat szoktunk élvezni!!!

dec. 17. 14:22
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon picit följebb vagyok a pasim, a felső testem picit megemelem.

#2 vagyok

dec. 17. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Kutya póz van le gyakrabban. Szeretek hanyatt fekve lenni és a fejem mögé venni a lábaimat. Vagy szendvics pózban :) 27N
dec. 18. 00:18
 16/16 anonim ***** válasza:
64%
Nekem elég vastag, ilyennel milyen pózt próbálnátok?
dec. 20. 07:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!