Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok magatokról 18+ képeket csinálni?
Figyelt kérdés
Nőként vagy férfiként?
Illetve ha csinálsz id, megosztod valahol, pl ilyen 18+ jellegű közösségi oldalon? (Persze arc nélkül)
Simán csak pucér képet csinálsz, vagy valamilyen eszközökkel (vibrátor, kötelek, bilincs, szájpecek stb.) illetve most karácsony idején egy kis karácsonyi díszítéssel? :)
dec. 15. 13:36
21/26 anonim válasza:
Ha egy ilyen kép elkészül, az bármikor illetéktelenek kezébe kerülhet, a legnagyobb óvintézkedés ellenére is.
22/26 BohócKolbász válasza:
Mikor nőkkel ismerkedek, és nyilvánvaló hogy megvan kölcsönösen a vágy, akkor természetes hogy magamhoz nyúlok beszélgetés közben amikor olyan a hangulatunk. Ilyenkor meg is osztom vele a látványt. Nem marad viszonzatlanul. :)
23/26 anonim válasza:
Igen szoktam, de csak páromnak küldök olyan vágyfokozás célból :)
Pucért sosem szoktam, álltalában van rajtam pl selyem köntös vagy hálóing, szexibb blúz stb... természetesen lecsúszva azért látszódjon is valami. És igen, volt hogy bilincset is raktam magamra
25/26 anonim válasza:
45F.Igen szoktam,szextárs kereső oldalakra töltöm fel.Meg spontán is,hagy gyűljön.
26/26 anonim válasza:
Pasi vagyok,- Igen szoktam arcképemmel (egyik-másikon a nevemmel,vagy lakhelyemmel) emegosztottam... majd mások is megosztották,vagy kirakták képeimet más oldalakra (bu.ik) közzé is.. már legalább 1000-oldalra felkerültem, - letörölni sem letöröltetni nem tudom...ciki! -lenne min szégyenkeznem- már tudom az internet nem felejt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!