Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktatok magatokról 18+...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok magatokról 18+ képeket csinálni?

Figyelt kérdés

Nőként vagy férfiként?

Illetve ha csinálsz id, megosztod valahol, pl ilyen 18+ jellegű közösségi oldalon? (Persze arc nélkül)

Simán csak pucér képet csinálsz, vagy valamilyen eszközökkel (vibrátor, kötelek, bilincs, szájpecek stb.) illetve most karácsony idején egy kis karácsonyi díszítéssel? :)

dec. 15. 13:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%
Ha egy ilyen kép elkészül, az bármikor illetéktelenek kezébe kerülhet, a legnagyobb óvintézkedés ellenére is.
dec. 18. 06:06
 22/26 BohócKolbász ***** válasza:
82%
Mikor nőkkel ismerkedek, és nyilvánvaló hogy megvan kölcsönösen a vágy, akkor természetes hogy magamhoz nyúlok beszélgetés közben amikor olyan a hangulatunk. Ilyenkor meg is osztom vele a látványt. Nem marad viszonzatlanul. :)
dec. 18. 17:57
 23/26 anonim ***** válasza:
91%

Igen szoktam, de csak páromnak küldök olyan vágyfokozás célból :)

Pucért sosem szoktam, álltalában van rajtam pl selyem köntös vagy hálóing, szexibb blúz stb... természetesen lecsúszva azért látszódjon is valami. És igen, volt hogy bilincset is raktam magamra

dec. 18. 18:03
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam meztelent. Nem osztom meg !
dec. 19. 15:47
 25/26 anonim ***** válasza:
83%
45F.Igen szoktam,szextárs kereső oldalakra töltöm fel.Meg spontán is,hagy gyűljön.
dec. 20. 04:33
 26/26 anonim ***** válasza:
65%
Pasi vagyok,- Igen szoktam arcképemmel (egyik-másikon a nevemmel,vagy lakhelyemmel) emegosztottam... majd mások is megosztották,vagy kirakták képeimet más oldalakra (bu.ik) közzé is.. már legalább 1000-oldalra felkerültem, - letörölni sem letöröltetni nem tudom...ciki! -lenne min szégyenkeznem- már tudom az internet nem felejt!
jan. 3. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!