Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a kövér...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a kövér nők elhiszik magukról, míg a csinos lányok csunyának tartják magukat?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom azt veszem észre hogy a 120kg-s gorlockoknak akkora önbizalmuk van a semmire, hogy az már hihetetlen, a valóban csinos, széparcú lányok meg rondának tartják magukat
dec. 14. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%

Nekem több elég duci, kövér partnerem volt akiknek szerintem elég izgató alakjuk volt. Azért volt aki már elég hájas volt, sokaknak nem vonzó, de volt aki nagyon feszes, nőiesen telt volt. Legtöbbnek nem volt önbizalma.

Volt olyan barátnőm aki elég duci volt a kapcsolat elején önbizalomhiányos volt, utána meg "én voltam a szerencsés, hogy velem van", mintha "minden pasi álma" lenne.

dec. 14. 17:26
 2/11 A kérdező kommentje:
unblock énis szeretem a husis lányokat, de mikor már egy minden hájjal megkent nőszemélyről beszélünk akinek akkora az egoja mint a pécsi tv torony, az kicsit mar bosszant
dec. 14. 17:29
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Én azt tapasztaltam,hogy a duci,80-90 kg-os nőknek még van önbizalmuk,van amelyiknek túl sok is.Viszont a tényleg nagyon kövéreknek/150 kg+/ már szinte semmi önbizalmuk sincs,el sem lehet velük hitetni,hogy van férfi,aki őket szereti.
dec. 14. 17:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Saját magad idegeled, feleslegesen. Vagy nagyon ráérsz, vagy nagyon ráérsz hogy hogy ezzel van időd foglalkozni.
dec. 14. 18:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem találkoztam önbizalommal teli kövér nővel...

De amúgy ez mit zavar téged? Bánt ha esetleg egy csúnya ember szépnek tartja magát? Inkább te vagy a szégyen. Kicsit elgondolkozhatnál kit miért nézel le.

dec. 14. 18:21
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem azzal van a gond, hogy a kövérnek van önbizalma, mert ez a kisugárzás teheti vonzóvá azok számára akik eleve szeretik a kövérebbeket.

A gond azzal van aki amúgy alapjáraton szép vagy átlagos vékony (nem gebe), mégsincs önbizalma pedig kellene.

dec. 14. 18:53
 7/11 A kérdező kommentje:

#5-nek javaslom a #6 válaszát! Számból vette ki a szót!

Nem nézek le senkit. De ismerek nem egy olyan gorlockot aki még válogat is, meg flegma mindenkivel.

dec. 14. 19:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert az önkép, az önbizalom a magszemélyiségtől függ, az meg jóval korábban alakul ki (gyermek és pubertáskorban).
dec. 14. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Ne "gorlock ozz! Magyar oldalon vagy! Vagy fitogtatod, népszerűsíted ezt a megnevezést, vagy hogy milyen "trendi szlenget használsz?

Te arra vagy irigy hogy egy embernek van önbizalma a kinézete ellenére amit a társadalom lenéz. Javaslom, hogy foglalkozz értelmes, és hasznos dologgal! Hidd el megéri, ha haszontalan dolgok helyett, mint ez a "boszorkányüldözés jellegű magatartás.

dec. 14. 21:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Mit érdekel az engem, hogy olyan lányok, akik nekem nem tetszenek (értsd: kövérek jelen esetben) mit gondolnak magukról és rólam? Mit számít? Miért fáj az nekem?
dec. 14. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!