Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy hüvelytágítás?(mert nekem kéne)
Figyelt kérdés
dec. 14. 14:42
12/16 anonim válasza:
#9: Az 5 -ös vagyok. Igen, normálisan 2 gyerek után 2 ujjam még befért a pénisz mellé. A nőgyógyászok cseszték el. a klimax előtt elkezdett összevissza vérezni. a nőgyógyász látott egy polipot. Beutalta a klinikára. Mivel nem volt fogadott orvosunk, utoljára került sorra. Nagyon váratlanul jött ez az egész. Nem tudom mit művelt vele az a hentes, de nemcsak szűk, de hosszra is összement a hüvelye. Először azt hittük, a gyógyulás után jó lesz. Azután azt hittem, hogy én nem kellek neki. Eltelt azóta kb. 15 év és élünk szex nékül. Nagyon rossz, hogy ez így van, de senki nem hisz nekem. már öngyilkossági kísérletem is volt. Igen, én vagyok a szexmániás. Ami nem jelenti azt, hogy a feleségemnek nem tudtam orgazmusokat okozni. De így, hogy én simogathatom a csiklóját, viszont én maradjak úgy, nekem az nem megoldás. Itt nem segít senki. Hiába is írogatok. De levezetem a feszültséget. Mert verhetem magamnak, és az sokkal jobb is, de az olyan lelketlen dolog. "Egyedül élek a magánnyal". Társas magány. Kutyám nincs. Már hogy az említett dalra utaljak. Hzasságban élek házasélet nélkül.
13/16 anonim válasza:
Kérdező eltűnt? Úgy néz ki, a negatív válaszok után itt hagyta az egészet.
14/16 anonim válasza:
5. És nem lehet egy újabb műtétet bevállalni magánban? Egy helyrehozót?
15/16 anonim válasza:
Még akkor frissiben kellett volna reklamálnia. Hallani sem akar nőgyógyászról, hogy legalább megnézze. Azóta nem volt orvosnál. Akkor bezzeg kellett mennie, amikor tönkre tették. Nem bánnám, ha legalább kézzel ki tudna engem elégíteni. Nincsen hozzá türelmem. Soha nem csinálja azt, amit mondok. Pedig egyszer be kell tanítani. Az a baj, hogy ő megesküszik rá, hogy jól csinálja. De már ezerszer elmagyaráztam, hogy ez nem ugyanaz, mint amikor megszakított aktus után befejezte. Már az elején, amikor lankadt, lazán kellene elkezdeni, és annak arányában gyorsítani, ahogyan keményedik. De a legvége még nekem is fárasztó. Hiába, megöregedtem. Minden nehezebben megy. De egyedül még megy, a partner meg nem érti, hogy ő csak maszatolgat.
16/16 anonim válasza:
Ezert ongyilkos leszel mert nem tudsz szexelni?
Uramisten…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!