Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiatal csaj álmodozik idősebb pasival szexröl?
Figyelt kérdés
Ha álmodozól akkor miért nem ismerkedsz a lakhelyeden a kedvelt korosztállyal?dec. 14. 13:31
11/19 anonim válasza:
Jó pár idősebb férfiről álmodoztam már, de mivel férjnél vagyok, marad álom. :)
27N
13/19 anonim válasza:
Sose álmodoztam idősebb pasiról. Ennek ellenére próbáltam, de az ágyban se volt jobb. Vajon miért gondolják a pasik, hogy csak a koruk miatt jobbak a szexben az idősebbek??? Nem jobbak! Inkább rosszabbak! Pózok se mind mennek úgy és a teljesítőképesség is gyengébb! Csak ti álmodoztok fiatal csajokról, mi rólatok sosem... 🤷♀️
14/19 A kérdező kommentje:
Én itt ergo azokra a fiatal csajokra gondoltam , akiknek fétisük az idősebb pasi. De bocs mindenkinek, nem egyértelműsítettem kérdést!
Nem a papa imádókra gondolok, mert azért 37 évesen ki off-olok egy 18 évest hiba nélkül, még olyan pózokban is amiröl nem is hallott :D
...de a lényeg hogy normálisabban is ki írhattam volna ezt a kérdést :D
dec. 15. 09:45
15/19 anonim válasza:
Én maradok a korosztályomnál álmaimban is. 18l
16/19 anonim válasza:
Volt 1-2 idősebb férfi aki egy idő után elkezdett szexuálisan vonzani. Elképzeltem milyen lehet vele a szex. Aztán ahogy telt az idő jobban megismertük egymást, és egy pár alkalmas kaland erejéig össze is jöttünk. De volt olyan férfi is aki nem csalta meg a feleségét. Igazából ha masztizok mindig az idősebb korosztályra gondolok. Bár szexelni meg fiatalabbakkal szoktam, mert ők jönnek oda hozzám és próbálkoznak be nálam.
17/19 anonim válasza:
#16 milyen korosztályig mennél el, hány éves vagy?
18/19 anonim válasza:
Lehet ciki, de az infó tanárunk egy 30 alatti nagyon aranyos és helyes szingli pasi. Kevés dolog van amit ne engednék neki, és ha tudnám nem derül ki és lenne bátorságom, akkor bizti bepróbálkoznék.
Szóval róla elég sokszor álmodozok.
19/19 anonim válasza:
42 vagyok. Az előző 20 eves volt a mostani 21. Nem csak álmodoznak róla😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!