Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiatal csaj álmodozik idősebb pasival szexröl?
Figyelt kérdés
Ha álmodozól akkor miért nem ismerkedsz a lakhelyeden a kedvelt korosztállyal?dec. 14. 13:31
1/19 anonim válasza:
Pasiról nem, erős kisugárzású Férfiről már annál több.
2/19 anonim válasza:
Azért, mert azt gondolják, hogy az idősebb pasi majd tapasztaltabb lesz, vigyázni fog rájuk. Mert sokszor a korosztályuk komolytalan. Ez viszont naív gondolat, ez ember függő, nem csak korfüggő. Sokan az idősebbek között csak ki akarják használni őket, és ez nagyon rossz korai tapasztalat lesz.
3/19 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten kevés csaj álmodozik idősebb pasiról. Nem állítom, hogy még sose volt, sőt most is az egyik szeretőm tizenkét évvel idősebb. De soha nem álmodoztam róla, ezek csak alakulnak. Amiröl álmodozok, az mindig egy érzés vagy egy konkrét dolog amit meg akarok élni, az alany meg csak jön hozzá, hol idősebb, hol kevésbé. Hol meg fiatalabb... 😄
27N
4/19 A kérdező kommentje:
#3 Így kell ezt! 🤘😀
dec. 14. 13:49
5/19 anonim válasza:
Végül is igen. De nem úgy, hogy "de jó lenne egy idősebb pasival dugni.." Hanem egy konkrét férfivel akivel már kommunikáltam egy ideje, egy idő után fantáziálni kezdtem, hogy milyen lehet vele szexelni.
23L
6/19 anonim válasza:
S ki az idősebb pasi? Brad Pitt, Daniel Craig James Bond szerepben? Hát, ja sok fiatal nő is álmodozik róla. Avagy szomszéd aputestű, kopaszodó lepukkant átlag fickó? Na arról már kevesebb.
8/19 A kérdező kommentje:
Persze 7es, meg rólam meg még 100 millió másikról.😂 Egyértelmű hogy a fiatal korosztályt kedvelő férfiak vannak többségben. A nagy számok törvénye alapján a többségnek el marad a siker.
dec. 14. 14:17
9/19 anonim válasza:
Szerintem sok fiatal lány ábrándozik róla, hogy milyen lehet egy idősebb pasival szexelni, mert valljuk be őszintén a fiatal vagy velük egykorú pasik nagyon gyerekesek, éretlenek. Viszont gondolom van bennük egy félsz is,hogy mit fognak szólni ha kiderül, hogy idősebb pasival van viszonyuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!