Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csillám55 kérdése:
Hogyan érjem el,hogy a párom megkívánjon??? Csajok … Átlagos lány vagyok, formás idomokkal, pici hasim van. De egyszerűen nem kiván a párom…annyira fáj a lelkem emiatt…nagyon nagyon fáj. Rosszul érzem magam emiatt minden egyes nap
Figyelt kérdés
Megjegyzésként: Én 21, Ő 39 éves :(dec. 14. 10:17
11/21 anonim válasza:
Kedves kérdező Hölgy!
Nekem pedig szingli pasiként nagyon tetszenél biztos,főleg,hogy ez a nőknél a kedvenc életkorom,amennyi évest Te írtál magadról!
Ha gondolod,s van kedved,írj rám privátba,s beszélgessünk!
Nálam,velem szerintem nem csalódnál...
12/21 anonim válasza:
Csak várod , hogy megkívánjon, vagy te is szoktál kezdeményezni?
14/21 anonim válasza:
Egy kapcsolatban a vágy az ágyon kívül kezdődik - az érzelmekkel, érzésekkel. Ez utóbbiban lesz a prücök ha csökken az együttlétek száma. Ugrabugrálhatsz jobbra-balra, ha kopik az érzelmi kötelék akkor csökkenni fog az irántad érzett vágy is. Ha érzelmileg eltávolodtatok egymástól azt nehéz visszahozni.
15/21 anonim válasza:
Nálunk meg fordítva van. A 24 éves párom ált le a szexről miközben én 37 évesen elég nagy libidóval élek meg nyílván jól is tartom magam, a kapcsolatunkat se gyilkolom, ergo nyugalom van. Mit lehet tenni ha a szó sem segít?..Így jártunk.. Ilyenkor mindenki eldönti mit bír el. Szakítasz vele és keresel másikat, vagy félkúrsz, vagy bele pangós életre váltasz és egy szexuálisan ingerszegény életet élsz.
16/21 anonim válasza:
Sajnos ha nem kîvàn akkor nem veled van a baj,engedd el ès keress magadnak egy olyan fèrfit aki mint nőt tisztel ,kîvàn stb
Annàl nagyobb megalàzàs nincs mint ha nem nyúl a fèrfi a pàrjàhoz 😪
17/21 anonim válasza:
Amugy kezdeményezel? Ha igen akkor mi a reakció? A párom sem kezdeményez így elég egyoldalú, az igényünk is nagyon eltérő de azért férfiként nekem is jol eső érzés lenne ha jelezné hogy kíván...de mivel ez elmarad nekem is már csak a kangörcs határán megy le annyira a gátlasom hogy kezdeményezzek.El is mondtam neki hogy mi a problémám de kb telibe sz@rja..
19/21 anonim válasza:
Masztizz elötte! Ez sok pasit beindít.
20/21 anonim válasza:
én 50 vagyok a barinőm 37. mondjuk tudunk beszélni bármiről. nincs tabu téma. a szex pedig elég jó. élvezetes mindkettőnk számára
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!