Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csillám55 kérdése:
Hogyan érjem el,hogy a párom megkívánjon??? Csajok … Átlagos lány vagyok, formás idomokkal, pici hasim van. De egyszerűen nem kiván a párom…annyira fáj a lelkem emiatt…nagyon nagyon fáj. Rosszul érzem magam emiatt minden egyes nap
Figyelt kérdés
Megjegyzésként: Én 21, Ő 39 éves :(dec. 14. 10:17
1/21 anonim válasza:
Szia! Nem szeretnélek megbántani, vagy azt, hogy még jobban fájjon a dolog, de sajnos, ha ez ennyire így van, akkor el kell engedned… :( Először nagyon rossz, de túl leszel rajta és találsz olyan fiút, aki odáig lesz érted minden téren.
2/21 anonim válasza:
Ha a párod nem kíván, szakítani kell. Egyébként túl idős hozzád. Sose jártam olyan pasival, aki nem kívánt engem, mondjuk sose jártam 18 évvel idősebbel se...
3/21 anonim válasza:
Na ott már tényleg baj van ha egy ilyen finomságot nem kíván !
4/21 anonim válasza:
Sajnos igazat írnak előttem. Főleg ebben a felállásban. Nagy a korkülönbség. Ebben a kapcsolatban kialudt az a bizonyos láng. Fiatal vagy, biztosan kedves, és csinos, de már nem lát benned semmit csak kihasznál.
S nem Te vagy se a kinézeted, alkatod a hibás! Keress olyat akibe most ébreszted fel a nőiességeddel az érdeklődést!
5/21 anonim válasza:
A kulcs szavaid között van egy lehetséges válasz, egy másik nő.
6/21 anonim válasza:
Jaj szivem, ilyen fiatalon ne tedd ezt magaddal! Egy idő után nem lesz semmi önbizalmad. Nem veled van a baj!
Keress mást aki igazán kíván téged, hidd el találsz. N
7/21 anonim válasza:
A pároddal van a gond ha mar nem kíván ott nagy baj van és nem függ a kortól. Kérdezd meg nyíltan tőle mi az oka mit szeretne!Ha nem megy bőven lesz más!
8/21 anonim válasza:
Így ennyiből nehéz lenne bármit mondani, mert ennek sok oka lehet. Egy univerzális megoldásom van, egy nagy klasszikus: kommunikáció. Meg kell kérdezni, és megbeszélni. Ha hazudik, terel, hárít, vagy ígérget, de nem tartja be, akkor nincs sok értelme folytatni.
9/21 anonim válasza:
Szakítsatok minél előbb, előbb utóbb úgyis az lesz.
10/21 anonim válasza:
Engedd el... ennek a kapcsolatnak vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!