Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tapasztalatok férfi erényövvel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatok férfi erényövvel? Kinek van otthon?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalataid az erényöv használatáról? Tapasztalatot várok, nem negatív véleményt, abból lehet olvasni eleget.

Van olyan személy akinek van normál öve, ami nem csak péniszketrec? Milyen márka? Használod rendszeresen?

dec. 13. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
34%
Csak péniszre van.
dec. 13. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Most akarok venni
dec. 13. 20:00
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Én hordok rendszeresen, de farokketrec típusú erényövet. Rendes öv típusú erényövem nincs sajnos, mert nagyon drága, de majd egyszer szeretnék beszerezni egyet. Viszont több emberrel is beszélgettem online akik hordanak, és mindenki azt mondta hogy baromi nehéz megszokni. Egy fém öv van rajtad, ami ha túl laza, akkor le tudod venni vagy be tudsz nyúlni alá szóval úgy nincs értelme. Viszont ha teljesen passzentos, akkor egy csomó minden kellemetlen benne pl. lehajolni, guggolni, beülni egy fotelbe, autósülesbe, stb. Az alvásról nem is beszélve.
dec. 13. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

Én cb 6000 hordtam párszor.

A meretemnek megfelelt. Ha fel állt benne az nagyon feszitett.

A pisilés csak ülve és figyelve hogy ne maradjon benne...

Aludni nehéz engem lágyéknal myomott.

Illetve sok mozgás esetén a karika része kicsit dörzsölt. Közvetlen borotválas után nehezebb emiatt viselni. Illetve néha "fáztam"benne. Jobban éreztem lent ha hidegebb idő volt.

dec. 14. 05:44
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Nekem is péniszketrec típusú, noname fém van 6 beállítható tüskével, ami erősen gátol mindent, főleg hogy kihúzzam ha akarom.

Alkalmanként hordom nem tudom 2-4-6 napokat, ameddig csak bírom, lévén nincs igazi kulcsőrzőm.

dec. 14. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

Nekem kisméretű ketrec van.

A legtöbb idő míg rajtam volt az 100 nap volt.

dec. 15. 16:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
5 féle van. Ha a rohadt szoros karikát teszem fel tusolásnál az is lecsúszik és a farkam ki tudom húzni. A golyókat nyilván nem. Amúgy aludni szar benne nagyon. Nem pihentető az alvás
dec. 16. 23:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és véletlen láttam meg a kèrdést és kiváncsi lennék, hogy ilyet mi okból hord egy férfi? Bocsi, hogy nem a kérdésre adok választ de kiváncsi vagyok.
dec. 17. 00:15
 9/10 anonim ***** válasza:
56%

Elkötelezettség . Önuralom gyakorlás. Önmegtartóztatás. Submissivitás.Cuckold kapcsolat.

BDSM kapcsolat.

Többnyire ezek az okok.

dec. 17. 06:32
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
Beteg dolog. De ti tudjátok.
dec. 17. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!