Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büntetendő ez a tanár-diák viszony?
Figyelt kérdés
Biztos jönnek majd a károgók és erkölcs csőszök, de akkor is leírom.
Magánórákat tartok diákoknak, angol és fizika. Egyébként nőtlen, 32 éves férfi vagyok. Van egy tanulóm, egy középiskolás lány, elég "balhés" problémás elmondása szerint, amit elmesél, és bukdácsol fizikából. Hozzám jár lassan fél éve. Ami történt megtörtént, nem írom le a részleteket, és hogyan jutottunk idáig (nem én kezdeményeztem), de a lánnyal intim viszonyom lett és most zsarolni próbál. Mivel már a 16ot bőven betöltötte és beleegyezéssel történt minden azt hiszem nem vonhatnak felelősségre. Plusz az ő szava van az enyémmel szemben.
Az iskolájában én nem tanítok egyébként.
dec. 12. 15:53
21/21 anonim válasza:
Dehogynem lehet bajod! Mi iskolánkban is volt 1 tanár ugyan így, és ott is eljárás indult, felfüggesztették abban az iskolában is ahol tanított. Aztán utána bizonygathatod hogy hazudott. Átlagemberként simán lefekhetnél vele, de ha gyerekekkel foglalkozol nagyon megütheted magad ezt tudhattad volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!