Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Büntetendő ez a tanár-diák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büntetendő ez a tanár-diák viszony?

Figyelt kérdés

Biztos jönnek majd a károgók és erkölcs csőszök, de akkor is leírom.

Magánórákat tartok diákoknak, angol és fizika. Egyébként nőtlen, 32 éves férfi vagyok. Van egy tanulóm, egy középiskolás lány, elég "balhés" problémás elmondása szerint, amit elmesél, és bukdácsol fizikából. Hozzám jár lassan fél éve. Ami történt megtörtént, nem írom le a részleteket, és hogyan jutottunk idáig (nem én kezdeményeztem), de a lánnyal intim viszonyom lett és most zsarolni próbál. Mivel már a 16ot bőven betöltötte és beleegyezéssel történt minden azt hiszem nem vonhatnak felelősségre. Plusz az ő szava van az enyémmel szemben.

Az iskolájában én nem tanítok egyébként.

ma 15:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
A volt párom tesi tanárnő volt egy gimiben, ott egy 16 éves srác dugta hetekig . Igaz az sulin belül nem derült ki de lett volna balhé az biztos . Ha nem ott tanítasz szerintem kölcsönös beleegyezés után oke
ma 16:01
 2/20 anonim ***** válasza:
38%
Magántanárként is alá-fölé rendelt a viszonyotok. Jogi következményei lehetnek ha kiderül!
ma 16:04
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerződés van arról hogy te tanítod? Mert ha nincs, akkor semmi nincs. Két ember együtt tanul, kb haver korrepetál szintjén.

De kevés ez az infó...

ma 16:11
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért az teljesen más ha egy tanárnő fekszik le egy diákkal vagy pedig egy tanár úr egy diáklánnyal DE ez esetben szerintem semmi kivetni való nincs.

Mivel csak magánórákra jár hozzá és az iskolában nem tanítja ez teljesen más tészta. Szerintem ez egyáltalán nem elítélendő hisz ez semmilyen törvényt nem szeg meg. Erőszak nem volt, korban is oké volt (törvény szerint) úgy hogy semmi kép nem jöhetsz ki belőle rosszul. Szerintem legalább is.

És bár a lányt nem ismerem, de amelyik kutya ugat az nem harap :)))

Hidd el nem lesz belőle semmi csak szereti azt ha ő irányíthat és ő van a középpontban és ezzel párhuzamosan tetszik neki az is, hogy zsarol téged. Erre csak azért következtetek, mert írtad róla hogy elég problémás csajról beszélünk.

Nyugodj meg, ne élj bűntudatban. Előfordul az ilyesmi

ma 16:12
 5/20 anonim ***** válasza:
De mivel zsarol konkrétan és miért?
ma 16:12
 6/20 A kérdező kommentje:
Koszi.
ma 16:13
 7/20 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok

Jah, igen azért nem mindegy hogy hogyan korrepetálod. Hivatalosan vagy csak ilyen “haver” szinten.

ma 16:13
 8/20 A kérdező kommentje:
Jkncs szerzodes rola. Feketen
ma 16:15
 9/20 anonim ***** válasza:
54%
Akkor köszönj el tőle mielőtt kopogtat nálad a NAV és megkérdi hogyan szeretnél adózni a feketén keresett pénzedből... 😄
ma 16:21
 10/20 anonim ***** válasza:
49%
Csak nem írod le, hogy mivel zsarol. Megerőszakoltad,vagy mivel? Meg miért,mi az oka rá?
ma 16:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!