Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális erőszak "gyanúja"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális erőszak "gyanúja" etén kihez lehet fordulni a rendőrségen kívül?

Figyelt kérdés

Előre bocsátom , hogy perverz alakok ne írjanak mert nincs szükségem erre. Szeretném valami normális emberrel ezt megbeszélni, lehetőleg egy nő társammal.

Senkinek se mondtam el baráti körben, mert annyira szégyenlem, így itt próbálok segítséget kérni.

20 éves nő vagyok, főiskola mellett modell munkát is vállalok. Van egy ügynökség ahol regisztrálva vagyok és a menedzserem szervezi le a munkákat, főleg divat fotózás, fehérnemű fotózás stb, semmi erotikus.

Sikerült összehoznia egy nagyobb munkát és behívott magához hogy megbeszéljük, végül azt beszéltük meg hogy elvisz vacsorázni , hogy megünnepeljük a szerződést. A vacsorát aztán lemondta, azt kérte menjek fel hozzá és ott aláírjuk a szerződést. A részletekbe nem mennék bele itt. Van rendőr ismerősöm , neki elmondtam, hogy egy "ismerősömmel" ilyen történt, de azt mondta, hogy ha nincs konkrét bizonyíték, nem vettek látleletet vagy nőgyógyász nem vizsgált meg rögtön utána akkor nincs semmi a kezemben.

dec. 12. 12:06
1 2 3
 11/24 Kései Sirató ***** válasza:
58%
Mindenképpen feljelenteném!
dec. 12. 13:34
 12/24 anonim ***** válasza:
23%
Ez esetben jobb lenne bizonyos embereket felbérelni..... Mert a rendőrséggel nem sok semmire fogsz menni sajnos.
dec. 12. 14:00
 13/24 anonim ***** válasza:
18%

sztem jobb lenne nem hazudozni a nap közepén :D

ha már lopod a napot legalább nem hazudozz én azt mondom

a szimpek meg rögtön idegyűltek ahogy látom

dec. 12. 14:32
 14/24 anonim ***** válasza:
54%
Az a baj, hogy ha annyiban hagyod, akkor esélyes, hogy másokkal is megteszi.
dec. 12. 14:43
 15/24 anonim ***** válasza:
33%
Szimpek b@zmeg… Azok… Véletlenül sem részben olyan nők, akik szintén elszenvedtek szexuális visszaélést. Rohadt sokan vagyunk, és ha csak minimális esélye van, hogy igaz ez a sztori, akkor semmiből sem áll értelmes, támogató választ adni. Ha nem igaz, akkor nem igaz, leszarom. De ha igaz, akkor nem kellene belerúgni. Elég megnézni a statisztikákat, hogy mennyi nő esik áldozatul hasonlóknak.
dec. 12. 14:48
 16/24 Kései Sirató ***** válasza:
38%
Mindenképp a rendőrségre menj feljelentést tenni!
dec. 12. 14:50
 17/24 anonim ***** válasza:
40%

jójó

megszólalt a fő szimp

mondom hogy kamu minek szimpeled :D

dec. 12. 14:50
 18/24 Kései Sirató ***** válasza:
44%
Nem kamu, sok erőszakos, aljas férfi van.
dec. 12. 14:52
 19/24 anonim ***** válasza:
34%
meg sok hazudós nő is van, meg sok kamu firkász is van itt, gondoltam szólok szegény marháknak.. de valakinek már késő
dec. 12. 14:55
 20/24 anonim ***** válasza:
35%
Sok okom van nőként szimpelni. Empátiának hívják amit kimutattam, nyilván a magad fajtának ilyen nincs. Végülis csak minden ötödik nő érintett, és ez csak az, amiről tudunk.
dec. 12. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!