Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális erőszak "gyanúja" etén kihez lehet fordulni a rendőrségen kívül?
Előre bocsátom , hogy perverz alakok ne írjanak mert nincs szükségem erre. Szeretném valami normális emberrel ezt megbeszélni, lehetőleg egy nő társammal.
Senkinek se mondtam el baráti körben, mert annyira szégyenlem, így itt próbálok segítséget kérni.
20 éves nő vagyok, főiskola mellett modell munkát is vállalok. Van egy ügynökség ahol regisztrálva vagyok és a menedzserem szervezi le a munkákat, főleg divat fotózás, fehérnemű fotózás stb, semmi erotikus.
Sikerült összehoznia egy nagyobb munkát és behívott magához hogy megbeszéljük, végül azt beszéltük meg hogy elvisz vacsorázni , hogy megünnepeljük a szerződést. A vacsorát aztán lemondta, azt kérte menjek fel hozzá és ott aláírjuk a szerződést. A részletekbe nem mennék bele itt. Van rendőr ismerősöm , neki elmondtam, hogy egy "ismerősömmel" ilyen történt, de azt mondta, hogy ha nincs konkrét bizonyíték, nem vettek látleletet vagy nőgyógyász nem vizsgált meg rögtön utána akkor nincs semmi a kezemben.
Sajnos ez így igaz, ahogy mondta. Mivel te vádolsz,neked kell bizonyítékot felmutatni,mikor a feljelentést teszed.
Egyébként megírhatnád mi történt, bár férfi vagyok.
Ezt minden fiatal lánynak el kellene egyszer olvasnia, nagyon hasznos. Neked is ajánlom, de ami konkrétan a kérdésre válaszol, az a 19. oldaltól kezdődik. Sajnálom ami történt, ne hagyd annyiban. Kitartást kívánok neked.
Micsoda, gazemberek vannak!
Az a terület, sajnos ezzel is járhat.
Azért, ne add fel! Lehet mással is megteszi majd, akkor mehetsz tanúnak, mint sértett.
Több esély, aligha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!