Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a párotok 3 ast szeretne te bele mennétek ?
Figyelt kérdés
A páromnak az a vágya hogy lásson engem egy másik pasival. Ha a ti párotok mondaná ezt nektek mit tennétek ? Mit éreznétek ?dec. 8. 11:39
1/11 anonim válasza:
Nem. Szerencsére nincs semmi devianciája a páromnak.
3/11 anonim válasza:
Én belemennék, a férjem előtt már volt 3asban részem 2 pasival, élveztem nagyon, bár azok közül egyikkel sem voltam párkapcsolatban.
Ha neked ez lenne az első 3as élményed, akkor megértem, hogy vannak aggályaid.
N
4/11 NemFogodKitalálni válasza:
Nem. Szerencsére nem is kér ilyet.
5/11 Eric Griffin válasza:
Értelmes nő erre azt válaszolja: nem tudnám más pasival csinálni, főleg nem előtted. Ott komoly bajok lehetnek fejben akinek az a vágya hogy láthassa ahogy dugják a barátnőjét.
6/11 A kérdező kommentje:
Voltam már én is 3 asban de egyik sem volt a párom . Én is így érzem hogy nem tudnám megtenni , nem menne mással mert őt szeretem . De bennem van az is hogy ha ez a vágya meg kellene tennem neki hogy örömet okozzak és hogy ne legyen velem unalmas
dec. 8. 11:47
7/11 anonim válasza:
Önértékelési problémád van. Ha így nem vagy jó neki, akkor kukázd. Önző pöts, ha erőlteti majd, te meg hagyod, hogy használjanak.
8/11 anonim válasza:
Nincs onertekelesi problemam es szeretem a parom. De a szerelem es a vagy az ket kulon dolog. Siman feltud izgatni egy szamomra vonzo ember. Akkor is ha szerelmes vagyok.
Szoval nalam nem lehhet gond egy harmadik fel akar no akar ferfi.
9/11 anonim válasza:
Csak megfelelési okokból mennek bele, mert aki mást mond az egy ordas nagy, khm.
Hagyjuk már ezt a napiszintű hármas kérdést! Már oldalakat telít meg feleslegesen!
10/11 anonim válasza:
Nem!
Kérdező, te biztos nem voltál ilyen szituban, mert nem kérdezgetnéd itt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!