Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig számít DD/LG-nek?
Figyelt kérdés
Barátommal szeretjük eljátszani, hogy ő egy szingli apuka aki nagyon beindult a lányárá (aki nyílván én lennék). Ez nekem úgy tűnne hogy ezen túlmutatna, valamikor mondta hogy elkezdte azt érezni mintha tényleg a lánya lennék.tegnap 18:32
1/6 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg mi jár pontosan a fejében? Miben nyilvánul ez meg? Neked tetszik ez a "játék"?
Ezek a releváns kérdések, nem az hogy meddig "számít".
3/6 A kérdező kommentje:
A "bácsi" 🥲 25 én meg 19, csak ő idősebbnek néz ki szakáll meg apus test miatt, nekem meg azt mondta először 16-nak nézett.
tegnap 22:11
4/6 anonim válasza:
Vannak pedo hajlamai akkor. Ha 25 évesen 16 évessel akart összejönni.
Amúgy amikor elkezdte azt érezni,mintha tényleg a lánya lennél,akkor is folytatta a játékot?
Nekem ez nem túl bizalomgerjesztő.
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem csak arra akart viccesen utalni, hogy tagadhatatlanul egy "apai" szerepbe lépett, mivel sokat magyaráz nekem, ápol, "eltart". Egyáltalán nem gondolnám pedósnak, én kezdeményeztem nála elég hevesen, és igazábol tudta hogy biztos 18 felett vagyok, mivel egyetemen találkoztunk.
tegnap 23:09
6/6 A kérdező kommentje:
Hogy miért élvezem a "játékot" teljesen pontosan nem tudom. Édesapám egész életemben igazából szart a fejemre, ment dolgozni és adta a pénzt meg az ajándékot és szerinte itt vége is a gyereknevelésnek. Most pedig nagyon megmelengeti a szivem, hogy egy érettebb, markáns férfi tud az "apukám" lenni.
tegnap 23:12
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!