Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nagyon hamar elélvezek, hogyan tudnám gyakorolni azt, hogy később menjek el és tovább bírjam?
Mielőtt elélveznél, állj meg egy picit. Amikor kissé enyhül az érzés, folytasd és így tovább mindig. Ameddig csak bírod, húzd el így a dolgot. Előbb-utóbb átáll az agyad és alapból egyre lassabban fogsz a csúcs közelébe jutni. :) Amúgy így a orgazmusod is nagyobb, intenzívebb és hosszabb lesz! ;)
32F
3# gondolkoztam rajta, hogy veszek egyet
Tényleg jól lehet vele gyakorolni?
#1 már hogyne lehetne?
Az a kulcs, hogy misszionárius pózban kell csinálni, és a nő kell alul legyen, így a férfi irányít, és akkor áll meg, amikor csak akar.
Közben lehet csókolózni, a mellekkel foglalkozni, a nyakat csókolgatni.
Így folyamatosan éri inger a nőt a fő erogén zónáin, azaz izgalomban marad,, a férfi viszont kap egy kis haladékot, hogy ne durranjon el hamar.
Nekem ez működik, évek óta használom, fél órát simán meg lehet így oldani, jó eséllyel a nőnek több orgazmusa is lehet közben, ha képes rá.
Enélkül nekem se kéne 5 perc se főleg elsőre...
39/F
hát igen pasiként nehezebb a jó szex. ez tény
nőknek fogalmuk nincs erről sztem vagy max ha már ilyen 30 évesek
Nincs avval semmi baj,nekem sem kell sok,max 3 perc,de jöhet a második
menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!