Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok nagyon hamar elélvezek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nagyon hamar elélvezek, hogyan tudnám gyakorolni azt, hogy később menjek el és tovább bírjam?

Figyelt kérdés
Nehány perc alatt elmegyek recsi közben és szeretném ha sokáig bírnám. Hogyan lehet ezt begyakorolni? Vannak valamilyen technikák??

dec. 8. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Sehogy. Ez is dgy adottság. Önkielégítés közben annyit tudsz tenni, hogy mielőtt elmennél megállsz. Ha elmúlt, akkor folytatod. De szex közben ez nem nagyon kivitelezhető, pláne nem percenként.
dec. 8. 09:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt elélveznél, állj meg egy picit. Amikor kissé enyhül az érzés, folytasd és így tovább mindig. Ameddig csak bírod, húzd el így a dolgot. Előbb-utóbb átáll az agyad és alapból egyre lassabban fogsz a csúcs közelébe jutni. :) Amúgy így a orgazmusod is nagyobb, intenzívebb és hosszabb lesz! ;)

32F

dec. 8. 09:57
 3/10 kir01 válasza:
100%
Vegyél egy fleshlightot és gyakorolj
dec. 8. 09:59
 4/10 A kérdező kommentje:

3# gondolkoztam rajta, hogy veszek egyet

Tényleg jól lehet vele gyakorolni?

dec. 8. 10:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kegel gyakorlatok, légzés techinka.
dec. 8. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Én is ezen stresszeltem magam sok sok évig, amíg rájötteme, hogy nem kéne. Ugyanis így működik ez, a férfi hamar elélvez a forró puncitól, és az 5-10 perc nem kínosan kevés, hanem normális idő. Sok barátnőm volt az évek során, sosem volt ebből gond. Amivel tudlak bíztatni, hogy a tartós párkapcsolat sokat segít ezen a dolgon, ha a csaj is megértő. Plusz, ha megszokod, egy idő után már jóval tovább bírod. Még egy trükk, amit így 30 év felett is szoktam néha csinálni: ha látok rá esélyt, hogy este lesz szex a barátnőmmel, akkor délután körül kiverem, könnyítek magamon. Ha eltelik néhány óra, tudok újra rendes merevedést produkálni, és akkor tényleg keményen, hosszasan megtudom dugni. Ha egy héten egyszer van ürítés, úgy bármelyik férfi elsül 1 perc alatt.
dec. 8. 11:00
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

#1 már hogyne lehetne?

Az a kulcs, hogy misszionárius pózban kell csinálni, és a nő kell alul legyen, így a férfi irányít, és akkor áll meg, amikor csak akar.

Közben lehet csókolózni, a mellekkel foglalkozni, a nyakat csókolgatni.

Így folyamatosan éri inger a nőt a fő erogén zónáin, azaz izgalomban marad,, a férfi viszont kap egy kis haladékot, hogy ne durranjon el hamar.

Nekem ez működik, évek óta használom, fél órát simán meg lehet így oldani, jó eséllyel a nőnek több orgazmusa is lehet közben, ha képes rá.

Enélkül nekem se kéne 5 perc se főleg elsőre...

39/F

dec. 8. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
33%
#7 Biztos örül a csajos miatta 😂
dec. 8. 11:36
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

hát igen pasiként nehezebb a jó szex. ez tény

nőknek fogalmuk nincs erről sztem vagy max ha már ilyen 30 évesek

dec. 8. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

Nincs avval semmi baj,nekem sem kell sok,max 3 perc,de jöhet a második

menet.

dec. 12. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!