Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek két fiúhaverommal?
Most esett le a tojáshéj a s.gg.tekről! Főleg a tiédről kérdező! önálló felnőtt ember ilyen kérdésben, nem mások véleményére alapozzák a döntésüket.
De az nem változtat a lényegen, hogy ez r.b.nckodás!
De tudod mit! Menj bele! Mert legalább lehet majd válaszolni a kérdéseidre! Hogy voltál két fiúval, nem pasit írtam szándékosan. S nem jött meg a mensim, terhes lehetek? Vagy ugyanez, csak ki lehet az apa, ezt ki tudom deríteni? Vagy, egyik se vállalja be a gyereket, mit csináljak? Kollégista vagyok, terhesen hova menjek?
Mindegy is!
23as, szo sincs rola hogy mas fog donteni helyettem errol. Csupan indormaciot gyujtok, hogy ezek fenyeben jobb dontest tudjak hozni:)
25os, 2024ben ugy gondolom amikor millio lehetoseg van vedekezni, ez nevetseges indok:)
Az a "vicces" az egészben hogy az állítólag nagyon elfogadó mai világ SOHA nem volt ilyen szinten megbélyegző mint most.
Ha valamit BÁRMIT nem úgy csinálsz ahogy az másoknak tetszik, akkor szar alak vagy. :D :D LOL.
Ha creampie gangbangezni akarsz, csináld! ha ez tesz boldoggá, hajrá, akinek meg nem tetszik, az úgyis a saját levében fog savanyodni egész "életében"
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!