Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belemenjek két fiúhaverommal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lili0604 kérdése:

Belemenjek két fiúhaverommal?

Figyelt kérdés
Most nincs baratom, nem vagyok mar szuz, ok pedig nyiltan rakerdeztek lenne e kedvem. Egyetemistak, 25 es 26 evesek. En 18l
dec. 8. 01:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
31%
#17 mert ők életképtelenek, szűzek, frusztráltak a sikertelenségtől, vagy gyávák megélni bármilyen vágyat, vagy annyira egyszerű véglények, hogy semmiféle vágyuk nincs.
dec. 8. 12:59
 22/61 anonim ***** válasza:
44%
Mégis fosol tole kerdezo, kulonben nem irtad volna ki a kerdest
dec. 8. 13:04
 23/61 anonim ***** válasza:
21%

Most esett le a tojáshéj a s.gg.tekről! Főleg a tiédről kérdező! önálló felnőtt ember ilyen kérdésben, nem mások véleményére alapozzák a döntésüket.

De az nem változtat a lényegen, hogy ez r.b.nckodás!

dec. 8. 13:24
 24/61 A kérdező kommentje:
Azert mert esetleg mas, tolem tapasztaltabb emberek velemenyere vagyok kivancsi, mert itt sokak ellenere, en elismerem hogy sok mindent nem tudok. Ugy gondolom ha bele is megyek, azzal senkinek nem artok, a felelosseget nyilvan vallalom erte. Az, hogy kinek mi a rbanckodas, az meg relativ:) ha kapcsolaton belul csinalnam, ertheto lenne a kijelentes, de igy szemelyeskedesnek hangzik, nem tudom komolyan venni.
dec. 8. 13:30
 25/61 anonim ***** válasza:
0%

De tudod mit! Menj bele! Mert legalább lehet majd válaszolni a kérdéseidre! Hogy voltál két fiúval, nem pasit írtam szándékosan. S nem jött meg a mensim, terhes lehetek? Vagy ugyanez, csak ki lehet az apa, ezt ki tudom deríteni? Vagy, egyik se vállalja be a gyereket, mit csináljak? Kollégista vagyok, terhesen hova menjek?

Mindegy is!

dec. 8. 13:32
 26/61 A kérdező kommentje:

23as, szo sincs rola hogy mas fog donteni helyettem errol. Csupan indormaciot gyujtok, hogy ezek fenyeben jobb dontest tudjak hozni:)

25os, 2024ben ugy gondolom amikor millio lehetoseg van vedekezni, ez nevetseges indok:)

dec. 8. 13:34
 27/61 anonim ***** válasza:
26%
Látod, ezért vagy még éretlen! A r.b.nckodás független a párkapcsolattól. Az hogy két fh.sz van benned az már igen! Fogalmazhatnék úgy is hogy fh.sz.hes!
dec. 8. 13:37
 28/61 anonim ***** válasza:
100%
És hogy valaki azt irja hogy 2 pasival dugtam ku*va szar volt, masik azt irja 2 pasival dugtam ku*va jo volt, akkor hogy dontesz?
dec. 8. 13:40
 29/61 A kérdező kommentje:
27es koszonjunk el kerlek, ha nem tudsz erdemi informacioval szolgalni a kerdessel kapcsolatban, akkor add ki mashol a feszultseged:)
dec. 8. 13:42
 30/61 anonim ***** válasza:
79%

Az a "vicces" az egészben hogy az állítólag nagyon elfogadó mai világ SOHA nem volt ilyen szinten megbélyegző mint most.

Ha valamit BÁRMIT nem úgy csinálsz ahogy az másoknak tetszik, akkor szar alak vagy. :D :D LOL.

Ha creampie gangbangezni akarsz, csináld! ha ez tesz boldoggá, hajrá, akinek meg nem tetszik, az úgyis a saját levében fog savanyodni egész "életében"

dec. 8. 13:43
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!