Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Belemenjek két fiúhaverommal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lili0604 kérdése:

Belemenjek két fiúhaverommal?

Figyelt kérdés
Most nincs baratom, nem vagyok mar szuz, ok pedig nyiltan rakerdeztek lenne e kedvem. Egyetemistak, 25 es 26 evesek. En 18l
dec. 8. 01:12
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
32%
Menj bele.
dec. 8. 01:17
 2/61 anonim ***** válasza:
49%
Én egy volt osztálytársammal és annak barátjával akartam össze. Könnyítés nekem annyi volt, hogy ha nem jól sült el volna a dolog, nem lett volna kellemetlen találkozni nap mint nap. De így, hogy átéltem, sajnáltam volna ha kimaradt volna az életemből.
dec. 8. 01:21
 3/61 anonim válasza:
70%
Szerintem ne
dec. 8. 01:23
 4/61 A kérdező kommentje:
Nem kozeli barataim, egyikojukkek csak 2x taliztam, a masikukkal ismerjuk egymast egy ideje, de nem tudtam, h bejonnek neki
dec. 8. 01:25
 5/61 anonim ***** válasza:
57%
Igy nincs vesztenivalód, ha megmozgat mindkét pasi.
dec. 8. 01:27
 6/61 anonim ***** válasza:
36%
Ne menj bele, mert ez r.b.nckodás. Vagy ha belemész, egy életre egy m.csk.s kis l.tyónak fogod érezni magad, meg ki tudja még el is pletykálják, hogy milyen gyorsan rábólintottál erre.A másik, meg alig ismered a kis vakarékot. Ennyi erővel, két hajléktalannak is oda dobhatnád magad! Tiszteld már önmagad!
dec. 8. 01:38
 7/61 anonim ***** válasza:
44%
Könnyen kapható ribizli vagy ha belemész. Majd te leszel az egyetem r....ca, akit egy szó rábírni.
dec. 8. 01:41
 8/61 anonim ***** válasza:
56%
Mindent meg kell tapasztalni. Próbáld ki,ne 50-40 évesen,férjezetten,családod mellett jöjj rá,valami újdonságra vágysz.
dec. 8. 02:51
 9/61 anonim ***** válasza:
53%
Csak uriteni akarnak a sracok
dec. 8. 07:24
 10/61 anonim ***** válasza:
46%

Ki akarod próbálni velük? Akkor hajrá, dugjatok jókat

28N

dec. 8. 07:50
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!