Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben mit ereznetek?
Egy sráccal kb 2.5 honapja randizgatunk, szexelünk. Sose voltam olyan, akit ilyen dolgok izgatnak, nem szoktam borotvalni lent. Igy persze elso alkalommal egyaltalan nem volt szőrtelenítve. Utana viszont a srac mondta, es ereztette, hogy vágjam le. Probalkozott par percig, de utana mindig felhagyott a nyalassal. Igazabol igy eddig egyszer sikerult csak elelveznem miota ezt csinaljuk.
Levágtam, amennyire tudtam, de nem lett tokeletes, raadasul bele is vagtam magamba egyszer, ami az egesztol elvette a kedvem. De azert a szőr 90%a eltűnt.
De a kovetkezo egyuttlet alkalmaval ugyanaz törtent mint addig, 1 percig kb csinalta, majd vége. És kesobb azt mondta, mikor mondtam, hogy pedig levagtam, hogy jobb borotva kell stb.
Rosszul esett kicsit miutan en probalkoztam.
Én imádom a szőröset kényeztetni, mert sokkal jobb puhább.
Meg pl imádom mikor rá megy a sperma nagyon szexi.
Egyetértek #4-essel, de én így fogalmaznék:
Keress olyat, aki önmagadért szeret, nem pedig a nemiszervedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!