Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetben mit ereznetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben mit ereznetek?

Figyelt kérdés

Egy sráccal kb 2.5 honapja randizgatunk, szexelünk. Sose voltam olyan, akit ilyen dolgok izgatnak, nem szoktam borotvalni lent. Igy persze elso alkalommal egyaltalan nem volt szőrtelenítve. Utana viszont a srac mondta, es ereztette, hogy vágjam le. Probalkozott par percig, de utana mindig felhagyott a nyalassal. Igazabol igy eddig egyszer sikerult csak elelveznem miota ezt csinaljuk.

Levágtam, amennyire tudtam, de nem lett tokeletes, raadasul bele is vagtam magamba egyszer, ami az egesztol elvette a kedvem. De azert a szőr 90%a eltűnt.

De a kovetkezo egyuttlet alkalmaval ugyanaz törtent mint addig, 1 percig kb csinalta, majd vége. És kesobb azt mondta, mikor mondtam, hogy pedig levagtam, hogy jobb borotva kell stb.

Rosszul esett kicsit miutan en probalkoztam.

dec. 5. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Én kinyallak így is aztán megduglak😘
dec. 5. 16:06
 2/9 gergelice16 ***** válasza:
50%
Semelyikőtök sem érti igazán, hogy mit jelent a szex, ha ilyen gyorsan lefeküdtetek egymással. Ez jól látszik a leírásból is. Látszik, hogy a lelki részéről nem is tudtok. Tehát sajnállak, hogy téged is utolért a társadalom hülyesége, ami miatt valószínűleg felnőtt korban is gyerekként fogsz viselkedni (nincs nehéz döntés mások érdekében, felelősségvállalás stb.). Tehát a helyedben szégyent éreznék és tettrekészséget, hogy változtassak a hozzáállásomon, hogy legyen esélyem még megtapasztalni az igazi boldogságot az életben, és ne csak az örömöket hajkurásszam.
dec. 5. 16:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Az az igazsag, hogy hiaba alltam hozza mashogy, az emberek ilyenek. Kiabrandultam mindenkibol
dec. 5. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Keress olyat aki elfogad szorosan. Ne másnak felelj meg, hanem fogadjon el olyannak amilyen vagy!
dec. 5. 16:15
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Fogadok, hogy az viszont alap elvárás, hogy a pasinak ne legyen full szőrös a faxa. Tehát a te nunid tisztára bozontos, az nem gáz, azt el kell fogadni, de a faszi nehogymár szőrös legyen odalent!
dec. 5. 16:32
 6/9 anonim válasza:
100%
16:32 minden okés? Honnan veszed ezt? Ebbe ne menjünk bele szerintem….mert más is feltudna hozni dolgokat amiket a nőknek el kellene fogadni, de a férfiak fordított esetben képtelenek.
dec. 5. 16:38
 7/9 anonim ***** válasza:
28%

Én imádom a szőröset kényeztetni, mert sokkal jobb puhább.

Meg pl imádom mikor rá megy a sperma nagyon szexi.

dec. 5. 16:39
 8/9 gergelice16 ***** válasza:
69%

Egyetértek #4-essel, de én így fogalmaznék:

Keress olyat, aki önmagadért szeret, nem pedig a nemiszervedért.

dec. 5. 16:48
 9/9 anonim ***** válasza:
71%
Kidobnám, már amikor elkezd okoskodni, hogy mit csináljak a testemmel. Nem muszáj vele lenni! A nyalást meg nem biztos, hogy a szőrödtől hagyta abba, hanem lehet amúgy is egy önző f-sz, aki több időt már nem szánna rád, nehogy elfáradjon a kis nyelve... NE ábrándulj ki, nem mindenki ilyen.
dec. 5. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!