Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nem borotválod egyáltalán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem borotválod egyáltalán a puncidon a szőrt, akkor a bikiniből kilátszik? Uszodában vagy strandon nem zavar?

Figyelt kérdés

dec. 4. 21:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

igen, kilátszik felül, oldalt mindenhol

a férfiaknak is nő mindenhol, a nemiszerv körül erősebb a szőr, nőknek főleg

dec. 6. 14:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Kilátszik,nekem is nagyon sok van
dec. 6. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
21%

én láttam ilyet idén augusztusban Balatoni strandon.. és 22 körüli csaj lehetett..

úristen.. erőlködtem hogy ne álljon fel 😅 de kb 200 ból 1-2 a fiatal jócsaj általában :( többi 30 40 fölötti nő.. meg nyugdíjas vagy éppen gyerekek

nem épp egy baywatch a valóság

25f

dec. 6. 14:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

amúgy ez a buja dzsungel dolog.. nem miindenkinek áll jól.. fiatal lányokon sztem nagyon szexi. és nem csak a szőr a lényeg hanem ez azt sugallja hogy felvállalja magát ahogyan van. és ez szexi :)

engem taszít ha valaki sminkmaszkban éli az életét.. meg műmelle van meg egyebek. brrr sztem undorító

dec. 6. 14:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Gondolom aki a strandon szépen pinaszőrt villantott, az jó nevelést kapott :) Nem az az optimális gondolkodás, hogy mindig azonnal le kell borotválni, mert mások mit mondanak... Ez hülyeség! Mit számít hogy mások mit mondanak? Ha mindenki így fogja fel, akkor full gáz az egész.

Azt is lehet nyugodtan mondani hogy, leszarom, hogy ki mit gondol, így jó nekem, és kész :D (ja és mondjuk szőrösen)

36/F

dec. 7. 00:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt hogy nem szedtem le és kilátszott de nem zavart..N
dec. 7. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!