Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem borotválod egyáltalán a puncidon a szőrt, akkor a bikiniből kilátszik? Uszodában vagy strandon nem zavar?
Figyelt kérdés
dec. 4. 21:40
1/16 anonim válasza:
Igen, és az emberek tudod szoktak olyat csinálni, hogy csak a bikinivonalon szőrtelenítenek és akkor nem látszik ki.
2/16 A kérdező kommentje:
kedves 1-es, ezért fogalmaztam úgy, hogy "egyáltalán nem"
dec. 4. 21:58
3/16 anonim válasza:
Nekem szerencsére nagyon gyér és világos. Így ha nincs is kedvem leszedni, nagyon sokáig kéne hagynom, hogy feltűnő legyen. Amúgy engem nem zavarna, ha másoknak ez gond akkor az a mások gondja. 18L
4/16 anonim válasza:
Összeérnek a combjaim, így nem látszik ki semmi.
5/16 anonim válasza:
mindig van egy első kommentelő aki rohanva izzadva megérkezik, hogy aztán
.
.
.
.
Beszóljon :D
de nem para amúgy
6/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon ritka, hogy kilátsszon a szőr, a nők nagy része ilyenkor azért vagy legalább a bikinivonalát szőrteleníti, vagy többet takaró bugyit vesz fel.
Nőként az öltözőben elég sok szőrös puncit látok, de olyan nem nagyon jön szembe, hogy a fürdőruhából kilógjon...
7/16 anonim válasza:
Igen, kilátszik, nekem sok van, viszont strandra úgy nem megyek, olyankor a bikiniig leszedem, vagy rövidnaci jellegű alsót veszel fel.
8/16 anonim válasza:
Nekem paliként nagyon szexi, ha kivillan a pinaszőr. Én imádom! 36/F
9/16 anonim válasza:
8. de senki sem kérdezte -.-
ne itt majomkodj pls
10/16 anonim válasza:
Nekem nagy kiterjedésű a szőröm ott, ha nem szedném, a bikiniből kétoldalt egy tenyérnyi szélességben kilátszana. Ezért muszály legalább a vonalig leszedni, mert biztos kapnék sok beszólást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!