Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A párom évek óta azt akarja elérni, hogy többes szexet próbáljuk ki. Én mondtam, hogy ez nekem nem fog menni. Se ilyen vágyam, se leszbikus hajlamom nincs (ő azt akarná, hogy nőt elégítsek ki). A baj ott van, hogy nem áll le a társkeresővel ahol párok hirdetik magukat. Majdnem napi szinten elmondta, hogy de igen nekünk erre szükségünk van. Beszéltem már vele, hogy nem akarom, de mintha meg sem hallaná. Nagyon szorongok emiatt.
tegnap 18:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Látod hogy nem partner ebben, rád fogja erőltetni. Addig nem veszi a lapot amíg szakítás nem lesz belőle.
tegnap 18:41
 2/6 anonim válasza:
88%
Szakítani. Ugyan mi mást? ^^
tegnap 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Feltennem magam tarskeresore,ahol fiut valogatnek magamnak,akinek csak en kellek. Es a pasim meg egyszeruen lefelejtenem a talalkozokrol,meg archivra tennem es ottfelejtenem vegleg es idoben eltuntetnem mindenhonnan a kozos kepeket,nehogy mas meglassa h van egy nem letezo kapcsolatom.
tegnap 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Lehet engedelmeskedni is pl...
tegnap 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg is van a váló ok! Ez nem pár, nem férj, de még ember se! Takarodjon, és keressen mást! Vagy te erre vágysz, egy ilyen akaratos, erőszakos, értetlen, tapintatlan emberre, aki leszh.rja a te kérésed, és nem áll le? Ha nem dobod ki ennek nem lesz vége. obd ki!
ma 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Kihajítani az erőszakos mocskot!
ma 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!