Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűz lányok, ti rendszeresen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok, ti rendszeresen ki szoktátok elégíteni kézzel a barátotokat?

Figyelt kérdés
Ti milyen gyakran csináljátok neki, ha van valakitek?

tegnap 16:51
 1/7 anonim válasza:
59%
Na látod, ezért nem jön össze.
tegnap 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt szűz baràtnőm (18 éves), csinálta kézzel, meg szájjal is. Rendszeresség nem alakult ki, mert szakítottunk.
tegnap 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
nem
tegnap 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2 évig csak kézzel csináltam. 4 kapcsolatom volt, nem azért lett végük mert nem csináltam többet. Rendszer nem nagyon volt, mivel tiniként nem akkor huncutkodsz amikor akarsz, hanem amikor lehetőséged van.
tegnap 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ameddig szűz volt a barátnőm, addig kezzel, vagy szájjal csinálta. Mondhatni, hogy rendszeres volt, de inkább csak azért, mert a talikat is csak egy rendszer keretében tudtuk intézni.
tegnap 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam. Olyan gyakran, amilyen gyakran talizunk.
ma 08:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Kb fél évig volt szűz a barátnőm miután összejöttünk, nagyon félt, többször rászánta volna magát, de tartott a méretemtől, így fél évig csak kézzel, meg szájjal csinálta. Elég gyakran ráadásul, szerintem azért, mert kicsit szégyellte is magát, hogy meddig húzza a szüzesség témát, de nagyon jó volt az a fél év. Szinte azonnal nyúlt a farkam után, vagy térdelt akármikor találkoztunk.
ma 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!