Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok munka után meztelenül lenni a kádban?
Figyelt kérdés
Az egyik legjobb érzés egy fárasztó nap után. :)nov. 29. 15:42
11/18 anonim válasza:
Ha lenne kádam, igen. :D laktam korabban olyan lakasban, ahol volt, ott kenyelmes volt kiverni is a forro vizben. Csak a vegen ugy kiszallni, hogy a g*ci ne ragadjon a lábszőrbe pl 🤷
Otthon meg alapbol a legjobb egy sz*l faszban lenni, ha mast nem zavarsz vele.
13/18 anonim válasza:
Amint hazaérek mindent leveszek.
De kádba szigorúan csak pizsamában fekszek bele.
Na jó de otthon tényleg meztelen vagyok fürödni meg zuhanyozni szoktam. Bár masztizni tényleg jobb lenne fekve
14/18 anonim válasza:
Kádban ruha nélkül? Hova tart ez a világ!
15/18 anonim válasza:
Nekem is nagyon jó érzés szokott lenni :D
Igaz én fázós típus vagyok ezért mindig veszek fel kabátot mikor a kádba fekszem.
16/18 anonim válasza:
Én mindig öltönyben és nyakkendőben vagyok a kádba permetezővel a hátamon
18/18 anonim válasza:
Én tusolok de meztelenül. Az se rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!