Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az rendellenes, hogy 31...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az rendellenes, hogy 31 évesen szűz vagyok, és irtózom attól, hogy valakivel lefeküdjek? Minden nőt elhajtok, aki rám nyomul, és bár érzek szexuális vágyat, azt levezetem recskával. És valódi érintésre egyáltalán nem vágyom, sőt félek tőle.

Figyelt kérdés

nov. 29. 14:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

13-as

Ha 100%-on lenne akkor is ezt irnád csak hogy elhidd igazad van.

Ismeretlenül és arrogánsan feltetelezel valamit úgy hogy nem ismered. Én viszont ismerek aszex pasit aki sorban utasítja el a nőket ha szexet akarnak és nem fogadják hogy hogy neki nem ez kell. Tudom hogy ez a buborékodon kívül esik de nem olyan nehéz megérteni hogy van ilyen.

nov. 29. 21:58
 12/12 anonim ***** válasza:

15-ös

Már ott megbukott az egész hogy nem ismered így azt sem tudhatod hogy igaz e vagy sem. + Nem reagáltálál arra amit írtam mert el se tudod képzelni hogy van más is a buborékon kívül.

A szex kategória főleg arról szól hogy komplexusos pasik szidnak és aláznak szintén komplexusos pasikat, és aki nem ért ezzel egyet (tényekkel alátámasztva) és lepontozza az automatikusan hülye lesz és hazudik. Erre bologatsz és tapszolsz te, és te is ezt csinálod. Ha neked ez jó hát legyen, de sokmindent elmond rólad.

nov. 29. 23:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!