Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az rendellenes, hogy 31 évesen szűz vagyok, és irtózom attól, hogy valakivel lefeküdjek? Minden nőt elhajtok, aki rám nyomul, és bár érzek szexuális vágyat, azt levezetem recskával. És valódi érintésre egyáltalán nem vágyom, sőt félek tőle.
Figyelt kérdés
nov. 29. 14:59
1/12 anonim válasza:
Sokféle ember van, Te ilyen vagy. Ha jó neked így, akkor rendben van minden. Ha nem, akkor kérd szexológus tanácsát.
2/12 anonim válasza:
Rendellenes igen!
Kérj orvosi segítséget.
3/12 A kérdező kommentje:
1-es
Nekem így jó. Én nem is akarok szexelni egyáltalán.
2-es
Miért rendellenes? Miért kéne orvosi segítség?
nov. 29. 15:10
4/12 Eric Griffin válasza:
A nagyobb probléma ott kezdődik hogy itt kérdezed meg hogy ez normális e. A felhasználók 10% normális, a maradék 90-nek a 20% troll, 70% szűz vagy testképzavaros, maradék 10% meg azt se érti, hogy lett ebből 10% ha már a 90-ből meg van mind a 90. Első jól mondta.
5/12 anonim válasza:
ha neked igy joo . pedig ha tudnad mikbolmaradszki :)
6/12 A kérdező kommentje:
5-ös
Kimaradok bármi jóból? Most őszintén. Egyébként van jogsim buszra, teherautóra és több vasúti járműre is. Ezt például kevesebb ember mondhatja el magáról, mint azt, hogy volt már nővel. Tudom, baromság ezt most ide hozni. De arra felelj tényleg, hogy kimaradok-e bármi olyanból, amit később majd megbánok, amikor már öreg leszek, és már nem tudom bepótolni.
nov. 29. 15:13
7/12 Eric Griffin válasza:
Kezdesz átmenni abba, hogy elkezdesz érvelni az mellett hogy te csinálod jól. Kutyát nem érdekli hogy nem akarsz dugni, senkinek nem ártasz vele, egészségedre. De ne próbáld már megmagyarázni, hogy mennyivel királyabb az hogy mindent vezetsz amit alád raknak, mint az hogy bomba nőkkel dugjon az ember. Ha két valasztásom lenne, hogy bárkivel bármikor dughatok, de soha nem tudnék vezetni, vagy bármit képes lennék vezetni, de soha nem dughatok, akkor inkább egész életemben fuvaroztatnám magam veled. (Igazad van, nem sok ember büszkélkedhet azzal amivel te, de nehogy azt hidd ezt annak köszönheted, hogy nem dugtál soha). Nem tudunk neked érvelni az mellett hogy milyen jóból maradsz ki, mert nem ismered az érzést. Mi ismerjük mennyire jó lehet új típusú buszban vezetni. Na csumi
8/12 A kérdező kommentje:
Eric, én nem akarok senkit rábeszélni arra, hogy úgy éljen, mint én.
nov. 29. 15:38
9/12 anonim válasza:
Szerintem aszex vagy. Közülük van aki egyáltalán nem vágyik szexrey van aki csak nagyon néha, bizonyos esetekben.
10/12 anonim válasza:
1, Van egy fix elképzelésed a dologról.
2, Neked ez így meg is felel.
3: akkor mi a bánatnak írsz ki kérdést róla??
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!