Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis, ha a vaginám, a combom töve és a fenekem belső része teljesen sötét barna? Ha normális is, sok mindenkit zavar?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mostanában vettem észre, hogy a vaginám, a combom töve és a fenekem belső része sötétbarna. Nagyon félek, hogy ez vajon mit is jelenthet, valamint, ha ártalmatlan is, félek, hogy nem leszek kívánatos.
Forduljak vele nőgyógyászhoz/bőrgyógyászhoz?
Lehet ezt valamivel “javítani”?
ma 11:48
2/9 anonim válasza:
Van akiknél természetes. Nem kell aggódni,sehová nem kell vele menni.
Mondjuk megnézném mennyire sötét.
3/9 anonim válasza:
Ez normális! Ha nincsenek tünetek, és csak sötétebb a pigmentáció, akkor ne foglalkozz vele! Létezik már popsi záróizom fehérítés. De szerintem ez szexi.
5/9 A kérdező kommentje:
#3 valaszolo
Semmilyen tunetet nem tapasztalok, csak egyszeruen sotet es szerintem ez nem szep.
De most megnyugtattal, hogy nem nagy a problema.
Koszi
ma 11:56
7/9 anonim válasza:
Teljesen normális, nagyon sok embernek pont ugyanilyen. Ezen a testrészek hajlamosak a hiperpigmentációra, nincs ezzel semmi baj vagy egyéb. Természetes és normális.
8/9 anonim válasza:
Hát azt látni kellene hogy érdemben hozzá tudjak szólni. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!