Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok mindenről maradok le, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok mindenről maradok le, ha nem falom a partnereket huszonéves nőként?

Figyelt kérdés
Annyira bénának érzem, hogy nincsenek kalandjaim, hogy nem "élem ki" magam, ahogyan ezt manapság tanácsolni szokás, de egyszerűen hiába kívánom a szexet, nem vágyom bárkinek az intim közelségére, csak olyanoknak az érintése esik jól, akikhez kötődöm (nem feltétlenül kell életem szerelmének lennie, de szeretnem kell emberként az illetőt, törődnöm kell vele). Bánni fogom később, ha nem erőltetem meg magam, amíg még megtehetném, vagy vannak olyan emberek, akiknek ez az életstílus szimplán csak nem való?

nov. 27. 15:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én huszonéves koromban enyhén szólva is faltam az életet, igen nagy r.banc voltam - és nem bántam meg!

Mindent kipróbáltam; sok meglepi nem érhet már, lenyugodtam, és a családom a mindenem, meg hogy a férjemet maximálisan ki tudjam elégíteni ennyi idő után is!

nov. 28. 10:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!