Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok mindenről maradok le, ha nem falom a partnereket huszonéves nőként?
Sok csalódástól, kiégéstől menekülsz így meg.
Ne kövess másokat, szokásokat!
Légy szabad az elvárásoktól, kötelezettségektől!
Idővel, hálás leszel ezekért.
És miért nem keresel olyat, akihez kötődsz?
Szerintem egyébként utólag bánni fogod, mert csak egyszer vagy fiatal. Én sem szexeltem sokat, de azokat az eseteket bánom, amikor passzolt volna minden, de a tapasztalatlanságom elbizonytalanított.
Sajnos a mai világ, már egészen másról szól. A birtoklási vágyról. Megszerezni, kihasználni, majd eldobni!
A szerelem már, nem is létezik?
Nem maradsz le sokmindenről. 1 partnerrel is lehet sokat tapasztalni.
Én személy szerint tényleg faltam a pasikat, volt jó pár alkalmi szexben részem illetve rövid távú szexkapcsolatban is.
Nem bántam meg, 7 éve már van egy komoly párkapcsolatom aki már azóta a férjem is.
20 éves korom előtt jöttem össze vele, de nem bánom, mert úgy érzem elég kalandom volt már előtte, így nincs hiányérzetem.
De sok nőnek akkor sincs hiányérzete, ha nem volt annyi partnerrel együtt mint pl én.
Döntsd el neked mi a fontos.
N
Kérdező!én szívesen megismernélek hátha....
Amúgy én sem éltem ki magam és már bánom!46F vagyok és szinte nincs szexuális élményem
Csalódás bármikor érhet.
Akkor is ha úgy érzed szeretitek egymást és élvezed ha hozzád ér.
És az is igaz amit #2 ír.
Neked kellenek érzelmek a testi vonzódáson kívül. Nincs baj ezzel.
Türelmes embert keress
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!