Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez nálatok mit jelent?
Kialakult egy s.xkapcsolatom. (Én 33, ő 42) Nem vagyok rá büszke, de az első pillanattól megvan a kémia. Jó vele minden. Megbeszéltük, hogy semmi érzelem, mert ő nem képes rá, és amúgy sem lehet, mert felesége van. (Mellékesen gyerek miatt házasodtak össze, mert ez a soha nem eshetek teherbe nő, kétszer is szült neki (ismerem a feleségét is),tehát nem érzelmi házasság) 6 hónapja tart köztünk a viszony. Minden ment úgy, ahogy kellett. Viszont most úgy 3-4 hete, folyamatosan elmondja, hogy mennyire imád, mennyire kedvel, mennyire nagyon hiányoztam, mennyire jó lenne megölelni, megcsókolni, összebújni, együtt főzni, egymás mellett aludni,
és kelni, hozzám hazajönni stb. Folyamatosan küldi a szivecskés képeket, meglep 1-1 kis aprósággal. Sőt beszélgettünk, hogy van egy dolog, amit megakarok venni magamnak, de nálunk nem lehet kapni, ezért hétvégén átutazik 60 km-re, mert ő akarja azt megvenni nekem. (Nem olcsó dolog, olyan 30.000ft). Bevallom, hogy bennem vannak felé érzelmek. De nyilván ezt nem mondhatom el neki. Beszéltünk róla már amúgy, de mindketten zavarban vagyunk, ha ez a téma felmerül. Férfiak, nők, vagy bárki, szerintetek benne a leírtak alapján vannak érzések? Nem akarom beleélni magam valamibe,
Amibe nem biztos, hogy lenne értelme.
Én a gyerekeket sajnálom ebben a történetben.
Szerintem nagyon is vannak benne érzések, én akkor vagyok ilyen, ha nagyon megkedvelem a másikat. Kár, hogy nem előbb találkoztatok…
Nem értem hogy ha tudja hogy nem szereti a másikat, akkor minek házasodnak össze. Fura.
Lehet ő az a fajta pasi aki csak akkor lép le ha már biztos az új kapcsplata.
Ha nem is akarsz úgy rákérdezni meg megbeszélni azért annyit jelezhetnél neki hogy ez túl kétértelmű így neked. Vagy visszavesz, vagy megpróbálja komolyabbá tenni.
Tehát kérdez egy ribizli aki szét ér 1 házasságot.
Szép.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!