Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a legextrémebb szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legextrémebb szexuális élményed, ahol lebuktál? Merre történt az eset?

Figyelt kérdés
Nekem volt benne részem, igaz akkor egész kínosan éltem meg, de most már tudok rajta nevetni is :D

nov. 24. 09:01
1 2 3
 21/24 mikeXxX ***** válasza:
52%
Kamionos kiszúrta hogy pippant éppen le egy lány a kocsiban menetközben aztán egyszer egy parkolóban szintén egy lány csinálta nekem a végén vettük észre hogy térfigyelő kamera alatt álltunk 😅 aztán egyszer erdőben éppen csináltam hátulról valakit közben húztam a haját és közben 3 lány tátott szájjal sétáltak el előttünk de persze toltam neki tovább már mindegy alapon 😅 aztán egyszer végeztünk valahol kisétáltunk a parkolóba majd sokan néztek nem értettem miért messze voltunk onnan majd rájöttem nekem a sliccem maradt lent a lánynak meg maradt kicsi cucc a csizmán 🤣! 45f
nov. 24. 20:36
 22/24 Hengye75 ***** válasza:
100%
Egyszer ami nem most volt discoba voltunk és ellmentem egy csajjal a vasút állomásra és egy fellre állt kocsiba voltunk amikor egyszer csak kaller jött és le buktunk.
nov. 25. 07:12
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer leszoptam a nálam jóval idősebb barátom a panelja előtti játszótéren, részegek voltunk amúgy (főleg én, utólag azt mondom direkt leitatott) mellettünk nem messze volt pár kb velem egykorú fiú-lány banda akik nagyjából látták mi történik. Nem jöttek közelebb, de a hangokkal egyértelmű volt, hiába bújtunk el egy bokrosabb részre.

A másik az volt mikor a könyvtárban lebuktam, szexchatelni jártam be állandóan. Mindig félrevonultam utána magamon könnyíteni, egyszer egy idős úr meglátott pont akkor, mikor elélveztem.

nov. 25. 14:19
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
A hugom meglatott mikozben cumiztam
tegnapelőtt 11:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!