Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legextrémebb szexuális élményed, ahol lebuktál? Merre történt az eset?
Még serdülőként készülődtem, hogy kiverem.
Már le is vettem az alsónacit is és ekkor benyitott anyám.
Az volt a szerencse, hogy még szinte teljesen nyugalomban volt a cucc, így végülis nem buktam le, de értetlenül nézte, miért vagyok meztelenül.
Nem olyan extrém, de lebukás volt, és majdnem nagyon kellemetlen is: full meztelen, kőkemény farokkal feküdtem az ágyon, már éreztem, hogy mindjárt jön a cucc, erre pont benyitott a lakótársam. Alig bírtam visszatartani, rém kellemetlen lett volna, ha pont arra spriccelek el, hogy benyit. Lefagyott pár másodpercre, nevetett egyet, aztán mondta, folytasd nyugodtan :)) Mondanom sem kell, hogy lelankadtam, ahogy kizökkentett, alig tudtam elsülni utána.
Meg eszembe jutott, hogy voltunk még egyetem közben egy ilyen csapatépítő táborban, hatalmas szoba sok ággyal, és tele volt. Hajnalban mindenki matt részeg volt már, én is, egy csajjal feküdtem egy ágyban, és a takaró alatt próbálta nekem kiverni. Teljesen egyértelmű volt, hogy mi történik, de ott akkor senkit sem zavart, hogy vannak mások is, persze nekem fel sem állt.
Dugtam a csajt és beállított az apja, mindketten kaptuk tőle a fejmosást meztelenül a nappaliban állva, majd este írt a csaj hogy ahol álltam ott nyomok maradtak a szőnyegen, hát igen a szent beszédet hallgatva a farkamról csöpögött a síkosító és a puncinedv.
Kínos volt de megtudtam hogy később az apuka elmondta az anyukának is mit látott és a lányának adott tippet a nagy mérethez, fura család volt, de a csajszi iszonyat bealvállalós volt és pár évig megvolt a kapcsolat…
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!