Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmék pár hónapja örökbe fogadtak egy kutyát akinek az a szokása, hogy az orrával és a nyelvével állandóan ott van ahol nagyon nem kellene neki. A barátnőm csak nevet rajta, hogy nincsen abban semmi rossz, és nem szól rá, hanem inkább hagyja neki, hogy nyomuljon. Néha az-az érzésem, hogy kimondottan élvezni. Szerintetek ez normális? Lehet, hogy a barátnőmnek ferde hajlamai vannak? A kutya nálam is bepróbálkozott, de én elhajtottam a francba.
ma 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bepróbálkozik a kutya ahha xD

Ha animal szexre tartja akkor jó hogy nem szól rá. Ha pedig ezért van dícsérve a kutya, csinálni fogja.

De ettől eltekintve lehet csak szar gazdi a barátnőd

ma 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Mivel örökbefogadta ezért már van múltja, így valószínűleg oka is van hogy miért csinálja de le lehet szoktatni.

Ha nem szól rá akkor lehet tetszik neki.

Én ismertem egy csajt aki konyhai fóliával tekerte körbe magát lent (amibe a szendvicset szokták csomagolni, nem jut eszembe a neve) majd rakott vakami krémeset a csiklójára és lenyalatta a kutyájával.

A munkatársak volt és teljesen normálisnak tűnt, egészen addig a pontig.

ma 14:56
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
Vannak akik azzal nyalatjàk magukat
ma 15:15
 4/6 anonim ***** válasza:
12%
3# Jah, azért vesznek ilyen kis pincsiket... Magányos, szingli cicababák.
ma 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.
ma 15:43
 6/6 anonim ***** válasza:
#3 De attól hogy nem kapnak fertőzést?
ma 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!