Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez szexuális zaklatás egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szexuális zaklatás egy kissebb megjelenése,másnak ez még belefér?

Figyelt kérdés
Sziasztok!nemrég kezdtem dolgozni hostessként a tescoba.Van ott egy idősebb biztonsági őr,akivel számomra csak köszönőviszonyba vagyok. Az volt a szituáció hogy viccből odajött hogy én mit ajánlanék neki,így viccesen mondta (munkám során béreket szólítok meg és termékeket ajánlok)aztán kérdezgette vicces hangon hogy mit tudsz mit tudsz(ezzel nemis lenne baj)és közbe a kezét egyre lejjebb tette, és a keze már ott volt lent,ezért ösztönből lefogtam a kezét aztán elmentem,utána nagyon komoly lett.Értem hogy ez egy ilyen szexvicc vagy mi lenne,de nem tudom nagyon túltenni magam rajta mert az hogy még nekem kellett lefognom a kezét az sok volt már nekem

tegnap 21:21
1 2
 11/15 menta34 ***** válasza:
#10 Ezt ne. Itt ne. Értjük de nem tisztességes. Ugyanis aki nem alfahím az mindig tudja magáról, hogy valószínűleg zaklatás lesz a tapizása. Ez az őr is tudta, csak pont beleszart mert olyan jellem.
ma 08:36
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Lehet csak barátkozni szeretett volna.Idősebbeknek jólesik ez.
ma 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Uristen, ez a szexualis zaklatas NEM kisebb hanem nagyon durva megjelenese!

Szolj a munkaltatodnak!

ma 14:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Melyik Tescoban vagy? Ha gondolod, segítek jelenteni.
ma 14:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Meglepetésemben lehet jól felképeltem volna és utána hívtam volna a rendőrséget. Az egész Tesco be van kamerázva, nem nehéz bizonyítani a zaklatást.

Ne hagyd magad! Undorító perverz fasz🤬

ma 15:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!