Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexuális zaklatás egy kissebb megjelenése,másnak ez még belefér?
Figyelt kérdés
Sziasztok!nemrég kezdtem dolgozni hostessként a tescoba.Van ott egy idősebb biztonsági őr,akivel számomra csak köszönőviszonyba vagyok. Az volt a szituáció hogy viccből odajött hogy én mit ajánlanék neki,így viccesen mondta (munkám során béreket szólítok meg és termékeket ajánlok)aztán kérdezgette vicces hangon hogy mit tudsz mit tudsz(ezzel nemis lenne baj)és közbe a kezét egyre lejjebb tette, és a keze már ott volt lent,ezért ösztönből lefogtam a kezét aztán elmentem,utána nagyon komoly lett.Értem hogy ez egy ilyen szexvicc vagy mi lenne,de nem tudom nagyon túltenni magam rajta mert az hogy még nekem kellett lefognom a kezét az sok volt már nekemtegnap 21:21
1/12 anonim válasza:
Nem annyira értem hogy hova tette a kezét, vagy hozzádnyúlt e, nagyon nem oké az egész szitu sehogy se, ne mondogasson eleve szex vicceket, ne nyúlkáljon senkihez.
2/12 anonim válasza:
" közbe a kezét egyre lejjebb tette, és a keze már ott volt lent," Elég meredek eset lehetett ha jol veszem le az elbeszélésedböl. De azért jobb lenne ha nevén neveznéd a dolgokat mert igy azért homályos! (Senki sem tudja ki vagy. Legyél konkrétabb!)
4/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy másnak belefér vagy nem fér bele. Ha neked sok volt és kellemetlen akkor nagyon is jól tetted, hogy ellenkeztél.
5/12 A kérdező kommentje:
Kis kiegészítés:nö vagyok és ott volt a keze a lábam között,úgy hogy nem megmarkolt ott hanem rátette a kezét,mondjuk szerintem így se oké,az a rossz hogy ott vagyok 8órát és mindig ottvan és nagyon kellemetlen így olyan sokáig ott lenni
tegnap 21:58
6/12 anonim válasza:
Te jó ég nem egyértelmű hogy zaklatás? Eleve amikor elindult a keze nem ellenkeztél? Szerintem egyértelműen már akkor el kellett volna löknöd, ezt tartom egy normális nő reakciójának. De gondolom a sokk miatt léptél később. Nem is értem hogy fordulhat meg ilyen egy pasi fejében
7/12 anonim válasza:
Jaj, hagyd ott ezt az állást ! Ez még rosszabodhat, az az őr nem normális.
8/12 menta34 válasza:
Azzal, hogy letapizott ez már nem az a sztori, amire azt mondaná az ember, hogy engedd el. Szerintem állj ki magadért, másokért, az igazságért. Mert az ilyen ezt eljátssza simán más nőkkel is, akik lehet jóval gyengébbek vagy kiszolgáltatottabbak és nem mernek vagy nem mertek szólni!
Viszont sajnos azt meg kell értened, hogy azzal ha szólsz picit kockáztatod a munkahelyed. Tudom agyrém, de így az őszinte. Természetesen nem akkor amikor szólsz és nem amiatt, hogy szóltál mert a törvény téged véd, hanem majd a következő leépítésnél, új jelentkezőnél, stb. Persze csak HA olyan a vezető, ezt nem tudhatjuk. Bocs.
Mielőbb szólj, most még lehet róla biztonsági felvétel.
9/12 anonim válasza:
Ezt már nevezhetjük szexuális zaklatásnak, hozzád sem érhetne az engedélyed nélkül, nemhogy rátenni a kezét a nemiszervedre.
10/12 anonim válasza:
Ha nem ellenkeztél már az elején, akkor joggal hihette, hogy mehet tovább. Amúgy ha elég jól nézne ki számodra, akkor fel sem merülne benned, hogy ez szexuális zaklatás.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!