Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Üvegezés során/házibuliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üvegezés során/házibuliban szexeltetek már mindenki előtt?

Figyelt kérdés
Valóban sokan csinálják? Én azt hinném, hogy nagy része nem igaz...

nov. 19. 15:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

dee ez úgy ér hogy spontán :D

szal ha 38 éves házasok előre megbeszélik, az nem számít

pár barát összejön 20 évesek.. iszogatnak, vannak szinglik, vannak párok és egyszer csak bedurvul és mindenki mindenkit elkezd nyalogatni.. egyiik sarokban Emmát már megtömi éppen a szingli srác Gabi, és szájra vette a pasiját Ákost közben. Másik sarokban 2 jó bnő éppen 69 ben kóstolja egymást. A szoba közepén meg 2 pár swappolt és egyikük talicskázza a másik bnőjét, a másik meg lovagol.

feleeejts :D ilyen nincs. meglepne ha spontán módon lett volna ilyen valaha!

nov. 21. 11:14
 22/26 anonim ***** válasza:
76%

Amikor az ember el kezd üvegezni, akkor eldönti hogy meddig megy el, mit vállal be?

Mivel általában mindig orgia lesz a vége, így ennek ismertében kell dönteni.

Engem nem zavar az orgia...

nov. 22. 22:03
 23/26 Srias87 ***** válasza:
100%
Szex nem volt, de kínyaltam a házigazda csajt, ő meg leszopott, mindenki végig nézte, aztán jó kis buli kerekedett belőle! :)
nov. 23. 01:29
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

16 oson kívül csak én írtam izgalmas kommentet.. és nem sablont de jó akkor legyünk dedósok és pontozgassunk

vicces

nov. 23. 10:24
 25/26 anonim válasza:
0%
19 es, az nem prüdség, ha valaki normális életmódra törekszik, szemérmes és nem csinál ilyen eszement bűnöket... Nemelyik alkoholos takonygyereket pár nagypofonnal kéne megnevelni, meg is tenném, ne félj... F, 40 es
nov. 29. 08:56
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

25 - Szerinted a szex bűn???

Szegény ember, milyen sz@r lehet az életed?!

Erőszakkal akarsz érvényt szerezni a hülye meggyőződésednek?!

Ez igen suttyó stílus - csak szólok.

nov. 29. 22:47
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!