Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Üvegezés során/házibuliban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üvegezés során/házibuliban szexeltetek már mindenki előtt?

Figyelt kérdés
Valóban sokan csinálják? Én azt hinném, hogy nagy része nem igaz...

nov. 19. 15:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98%
csók meg orál gyakori volt ilyen alkalmakkor
nov. 19. 17:35
 12/26 anonim ***** válasza:
75%
Igen.8.an dugtink meg egy lányt volt aki többsz9r is,Jó volt
nov. 19. 18:28
 13/26 anonim ***** válasza:
31%
Én csak szartam egy tisztességeset a nagyszobájukban a szőnyegre, mikor vittek lefektetni meg végigokádtam a falat vörösborral...
nov. 19. 19:16
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Igen, kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után történt ilyen is. (A kézimunka, szopás, nyalás ugye alapnak számított.) Volt, hogy spontán swinger parti kerekedett a buliból...
nov. 19. 22:02
 15/26 anonim ***** válasza:
57%

Uhh régi szép idők 😄

Sok minden volt

nov. 19. 22:04
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer baráti társasággal "én még soha nem..." ivós játékot játszottunk. Természetesen szexuális kérdések jöttek fel, és eléggé hangulatba jöttem, úgyhogy átcipeltem a másik szobába az akkori páromat, és lezavartunk egy gyors menetet, amíg a többiek nyugodtan dumáltak tovább (tudva, mit csinálunk odaát).
nov. 19. 22:38
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Felelsz vagy mersz játék végén egy akkor megismert lánnyal leszoptuk az utolsó játékban maradt pasit, plusz első kalandom csajjal is ide köthető. Közönség nem volt, csak mi hárman.
nov. 19. 23:21
 18/26 anonim ***** válasza:
34%

ez csak a filmekben van.

amerikai pite, na ott nem volt üvegezés de lehetett volna amúgy

nov. 20. 13:14
 19/26 anonim ***** válasza:
60%

Egyetemista koromban nem volt szokatlan, hogy egy bulin valakik dugtak (dugtunk). Volt, hogy egymás előtt, volt hogy a másik háta mögött.

Volt hogy egymást, volt hogy mást is.

Nem volt ez a prűd sötétség.

nov. 20. 19:40
 20/26 anonim ***** válasza:
50%
igen, ez szép álom lehetett mikor órán elaludtál, nekem is volt ilyen
nov. 21. 09:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!