Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valakinek van valami tipp erre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek van valami tipp erre?

Figyelt kérdés

Sziasztok 18 éves fiú vagyok és nagyon zavar hogy sex közben hamar elmegyek kb 1,2p ehez meg hozza jon az is hogy kb 13,14cm látom a baratnőmön hogy zavarja de nem mondja ki sajnos engem is nagyon zavar ha valaki tudna valami tanácsot adni a korai megomlesre azt megkoszonnem én csak arra tudtam gondolni hogy felhuzok kb 3,4 gumit es vastagabb is lesz valamennyivel és nem lesz olyan intenziv az érzés

Helyesirasert elnézést előre is!!

nov. 14. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire gyorstüzelő vagy, foglalkozz inkább azzal, hogy a nődnek még behatolás előtt szerezz egy orgazmust egy intenzív nyalással, ujjazással, ha már eljuttattad a csúcsra, valószínű annyira nem fogja rossz néven venni, hogy gyorsan eldurransz.

Szóval a helyedben először inkább ezen dolgoznék, hogy orgazmust szerezzek a nőnek, utána pedig magadon kellene dolgozni.

N

nov. 14. 23:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Milyen vastag a körméreted?
nov. 15. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!