Büdös a ruha miután ki mosom pedig használok öblitőt Probáltam domestossal ki takarítani és ecettel el indítottam egy sima hosszú programra de az sem segített ugyanúgy dohos büdös szagu a ruha Valakinek valami tipp mi segíthet?
Ha a mosógépetek büdös akkor megpróbálhatod máshogy is kitakarítani.
- első mosás: üresen elindítod a gépet 500g trisóval a dobban 90C-os előmosás nélküli programon
- második mosás még mindig üresen: 1 L hypoval, itt elég 40C-os programon
Hagyd nyitva, hogy jól kiszáradjon
Vizsgáld meg az üstszáj gumit is, ha elöltöltős. Ha nagyon koszos, akkor lehet, hogy jobb azt is lecserélni.
Ha valamelyik ruhadarabotok büdi, és attól lesz az egész mosás penetráns, akkor passz, gondolom be kell áztatni
Vannak màr ilyen mosógép tisztító gélek.
Sokat számít mennyi ruhát teszel bele , és hogy milyen programra és nyilván számít azis mivel mosol …
Vegyél ilyen gélt, de van por is belőle ..De nézessétek meg a kifolyó csövet, letapadásokat..
De az is lehet hogy a gép nem adagolja be a mososzereket, ezért dohos szagú mert csak a vízben forgatja a ruhákat ..
Ezután próbálj meg kevesebb ruhát tenni a gépbe , és a megfelelő programra állítani …
"ki mosom"
"ki takarítani"
"el indítottam"
"Valakinek valami tipp mi segíthet?"
Egy magyartanár jól jönne!
Az semmire sem elég ha beöntesz valamit a dobba és elindítod.
A gépben nagyon sok helyen le tud rakódni a mosószer (a folyékony is) és bebüdösödik. Ki kell vakarni mindenhonnan. Lehet pont az öblítő adagolójába rohadt bele az anyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!