Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kèrt màr a csajotok,partneretek olyat szexben,amire nem gondoltatok volna,esetleg perverz dolog? Megtettètek neki?
Van egy szeretőm règóta,ès megkèrt hogy menjünk Swinger klubba,mert izgatja ha làthat màsokat dugni,esetleg csoportszexben rêszt is venni.
Nekem tetszik az ötlet,de nagyon meglepődtem 2 èv utàn,hogy eddig nem mondta
A csajom nem kicsit féltékeny típus.
Erre előáll nekem, hogy elégítsem ki szegény elhagyott és elhanyagolt barátnőjét - aki ugyan nem egy matyóhímzés, de a mellei Oszkár-díjasok.
Hát, azért mit meg nem tesz az ember a csajáért...
Volt pár fura kérés amibe bele futottam már...
Volt egy csaj aki arra kért hogy amikor szól szex közben akkor kezdjem el folytogatni mert attól nagyobb orgazmus a lesz, és ha véletlenül elájulna akkor durvuljak be és erőszakoltak meg. (Ezt nem tettem meg)
Volt egy csaj aki úgy akart szexelni hogy előtte análisan kitágítjuk majd tele pakoljuk a fenekét különböző dolgokkal, többnyire szilikon golyókkal plusz pár rezgős gis vibrátor, majd a fenekét egy nagyobb de üreges és zárható pluggsl zárjuk le. Hozzá kell tenni hogy ő csak játékokkal szerette az anált, a farkam (és elvileg másé sem) járt benne addig ott.
De talán a legfurcsább az a csaj volt (csak pár alkalommal randiztunk) aki azt mondta hogy ő csak úgy szeret szexelni ha alszik közben. Én sem értettem mit jelent ez ezért rákérdeztem. Azt mondta hogy ha be van tervezve a szex akkor beveszi előtte altatót hogy teljesen kiüsse magát aztán a pasi csinálhat vele amit akar addig amíg másnap nem fáj neki semmi.
Na vele nem jutottam el a szexig...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!