Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kèrt màr a csajotok,partneretek olyat szexben,amire nem gondoltatok volna,esetleg perverz dolog? Megtettètek neki?
Van egy szeretőm règóta,ès megkèrt hogy menjünk Swinger klubba,mert izgatja ha làthat màsokat dugni,esetleg csoportszexben rêszt is venni.
Nekem tetszik az ötlet,de nagyon meglepődtem 2 èv utàn,hogy eddig nem mondta
Tőlem kérhetne bármit egy lány!!
Mindenre nyitott vagyok!
Volt egy szeretőm pár hónapig,nagyon perverz volt,de imádtam!
Pl.rendszeresen és sokat a számba köpött,és én is az övébe,nyalatta a popsiját,szájbapisilt,vagy pohárba és abból itatta,megujjazott feldugott ezt azt stb.imádtam ezeket a perverz játékokat!
Azóta is ilyen nőt keresek..
Ha van itt ilyen lány/nő akit érdekel ez a téma írjon privit!!
46/F
Kérte, hogy pisiljem le.
Miért ne?
És még izgi is volt!
Akkor értettem meg hogy mi ebben a jó, amikor viszonozta.
Nem feltétlenül, mi is nagyon jól megvagyunk 17 éve és remekül működik minden, de néha van hármas szex ami kifejezetten jól esik mindkettőnknek. Nyilván nálunk ez nem heti program.
Mivel BDSM vonalon is utazom előfordult már 1-2 olyan fura kérés, amire felhúztam a szemöldököm és azt mondtam nem.
A többes az belefér - sőt, nagyon is :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!