Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kèrt màr a csajotok,partnerete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kèrt màr a csajotok,partneretek olyat szexben,amire nem gondoltatok volna,esetleg perverz dolog? Megtettètek neki?

Figyelt kérdés

Van egy szeretőm règóta,ès megkèrt hogy menjünk Swinger klubba,mert izgatja ha làthat màsokat dugni,esetleg csoportszexben rêszt is venni.

Nekem tetszik az ötlet,de nagyon meglepődtem 2 èv utàn,hogy eddig nem mondta

nov. 14. 06:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Mi gumival védekezünk és egyszer megkérdezte, hogy volna-e kedvem gumi nélkül csinálni menstruáció közben. Érezni akarja a farkam, de a terhesség kockázata nélkül. A kedvéért belementem. A szex után nem akartam látni mi van lent, így megkértem, hogy törölgesse meg a farkam. Neki nagyon jól esett így a szex. 39f
nov. 14. 06:24
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Swinger volt tervbe véve nálunk is, de megszakadt a kapcsolat a nővel aki felhozta ezt a témát
nov. 14. 06:28
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
A végén pohárba engedte és megitta. Csak néztem mikor felhozta az ötletet a partnerem, de tetszett.
nov. 14. 07:01
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
Kinyalta a seggem a csaj szopás közben
nov. 14. 09:25
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

Tőlem kérhetne bármit egy lány!!

Mindenre nyitott vagyok!

Volt egy szeretőm pár hónapig,nagyon perverz volt,de imádtam!

Pl.rendszeresen és sokat a számba köpött,és én is az övébe,nyalatta a popsiját,szájbapisilt,vagy pohárba és abból itatta,megujjazott feldugott ezt azt stb.imádtam ezeket a perverz játékokat!

Azóta is ilyen nőt keresek..

Ha van itt ilyen lány/nő akit érdekel ez a téma írjon privit!!

46/F

nov. 14. 11:17
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Kérte, hogy pisiljem le.

Miért ne?

És még izgi is volt!

Akkor értettem meg hogy mi ebben a jó, amikor viszonozta.

nov. 14. 11:21
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen,több dolgot is,majdnem mindet megtettem neki.
nov. 14. 11:24
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Szinte bármit megtennék, de mást bevonni nem lennék hajlandó, mert akkor az egyértelmű jele annak, hogy nem is én kellek neki.
nov. 14. 18:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül, mi is nagyon jól megvagyunk 17 éve és remekül működik minden, de néha van hármas szex ami kifejezetten jól esik mindkettőnknek. Nyilván nálunk ez nem heti program.

nov. 14. 18:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mivel BDSM vonalon is utazom előfordult már 1-2 olyan fura kérés, amire felhúztam a szemöldököm és azt mondtam nem.

A többes az belefér - sőt, nagyon is :)

nov. 14. 22:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!