Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Robertclyde kérdése:
Kinek milyen vagya van amit be szeretne teljesíteni?
Figyelt kérdés
En szeretnék lenni egyszerre két bbw nővelnov. 12. 18:59
1/10 anonim válasza:
Szeretnék már végre egyedül lenni és örömmel venném,ha mindenki eltűnne az életemből.
F
2/10 A kérdező kommentje:
Na, mi a baj? El meselheted
nov. 12. 19:03
3/10 anonim válasza:
1# ez könnyen megoldható elmész kirandulni naponta
4/10 anonim válasza:
szeretnék munka nélkül megélni az életemben
5/10 anonim válasza:
Ez se nagy dolog 4 elmész politikusnak
6/10 A kérdező kommentje:
Na ha rájössz hogy tudsz meg elni, szolj nekem is majd
nov. 12. 19:30
8/10 anonim válasza:
Én csak egy normális, kölcsönös vonzalomra, szeretetre és tiszteletre épülő párkapcsolatra vágyom egy vékonyka nővel akinek szintén magas a libídója.
9/10 anonim válasza:
Az én vàgyam kb. 190 magas,és jóképű,okos, mosolygós,baràtsàgos,jó a humora...imàdom! Még a pocakjàt is.A hülye csipkelődéseit is.Annak ellenére is, hogy nem vittük tovább,ami kialakult köztünk.
10/10 anonim válasza:
Én pont az 1- es ellenkezője vagyok.
Nagyon elegem van már a magányból. Nagyon rossz dolog a magány.😥
A legnagyobb vágyam egy normális kapcsolat, egy jó megjelenésű, korához képest csinos, jó humorú kis nővel.
Van egy jó mondás.
A párkapcsolatra annyi % esély van, amennyi különbség van az életkorod, és a 100% között.
Én tehát 58 éves vagyok, úgy hogy a társkeresésre már csak 42% esélyem maradt. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!