Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesítenéd a párod olyan vágyát, hogy prosztata masszázst szeretne? Vagy egyebet a fenekével?
Figyelt kérdés
Elfogadom hogy valaki elitéli valaki nem. Csak a számok érdekelnek és az arányok.
De lehet mesélni is.
2021. jún. 3. 18:56
A kérdező szavazást indított:
Igen megtenném örömmel
Talán megtenném miatta
Nem, semmiképp
Szerintem nem, de passz
53 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Nők reagaljanak kérem :)
2021. jún. 3. 18:57
3/9 anonim válasza:
Nem mert műkörmöm ezzel pedig nem tudom.
4/9 anonim válasza:
Orál közben szívesen csinálnám neki, izgat.
6/9 anonim válasza:
én csak nyelvvel szoktam neki. Ő is nekem. Ezt szeretjük mind a ketten. De nem hiszem hogy szívesen bedugnám az ujjam.
7/9 anonim válasza:
Nem,nekem minden anális dolog tabu.
8/9 anonim válasza:
jajjjj nagyon nagyon taszítana a gondolat, de mivel szeretem, gondolom belemennék.
mondjuk mivel ismer, làtná rajtam, hogy ez finoman szólva nem izgató számomra, és így ő sem élvezné
9/9 anonim válasza:
Igen csináltam már ilyet .
Szerintem ebben semmi kivetni való nincs . Figyelni kell persze a higiéniára.
Jó ha megismered a párod/partnered a testét,hogy mi esik neki jól ,elengedhetetlen a folyamatos kommunikáció
Elmélyül a kapcsolat és a bizalom egy magasabb fokára léptek ketten együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!