Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim képek, videók tárolása az exéről. Tönkrement a kapcsolatunk? Vagy túlreagálom?
Sziasztok. Leírnám a problémámat, elsősorban csajok a ti véleményetek érdekelne, a helyemben hogy éreznétek magatokat, mit tennétek ebben a szituációban?
Párom megtartotta az összes exével a házi szexvideókat, pucér fotókat, kb. 5-6 csaj aki volt neki előttem (fehérneműs és meztelen képek is).Na most egy éve hogy a fotókat megláttam mikor segítettem neki a képeit áttenni egyik mobilról a másikra (ő kért meg erre). Én tökre kiborultam, hogy az exei meztelen képeit őrizgeti, ő azt mondta nem is emlékezett, hogy neki ezek a képek még megvannak...ígérte kitöröl mindent, neki nem jelentenek semmit. Majd idén (a telójáról akartam egy régi közös selfinket átküldeni),és ismét találtam egy csomót, de már nem csak fotót hanem házi szexvideókat is, ahogy kefél a volt csajával vagy éppen szopja őt valaki (ilyenből rengeteget különböző lányokkal). Tehát semmit nem törölt, hiába ígérte korábban.
Mióta láttam a videókat teljesen összetörtem, nem tudok mit kezdeni magammal.Nem kívánom vele a szexet, sem az érintését nem viselem el, teljesen letörte az önbizalmam (mert a videón lévő csajok sokkal csinosabbak, mint én, illetve sokszor megkaptam az évek alatt hogy az ő exei ezt meg azt jobban csinálták az ágyban). Azt hozzá kell még tennem, hogy a videókon hallatszik, hogy ugyanazokat mondta nekik, mint amiket nekem nap mint nap az ágyban. (Ugyanúgy szólította, becézgette őket...stb.).
Ha szexelünk ezek a képek jönnek elő, ahogy ő mással van, ezért borzalmas számomra az egész.
Szerintetek túlreagáltam? Mert ő szerinte igen. De én borzalmasan vagyok és nem bírom elfogadni hogy ez normális.
Férjemnek is van a telefonján/laptopján ilyen kép.
El kell fogadni van múltja.
És?
Neked talán nincs?
Így, hogy ígéretet tett rá, hogy kitörli, ez nettó szemétség.
Nekem ez úgy tűnik, hogy a képek és a videók egy fajta trófeaként szolgálnak neki, amiket időközönként lehet szívesen vissza is néz, ezért nem hajlandó megválni tőlük.
Mivel megígérte, hogy megválik tőlük, én megkérném rá, hogy vagy a szemem előtt törli ki az egészet, vagy mehet a búsba.
Főleg, hogy az önbizalmadat is folyamatosan rombolja, és nem csak a képek és videók, hanem a párod is a kéretlen megjegyzéseivel hogy melyik éve volt jobb nálad és miben
Ez egy nagyon csúnya dolog amikor valakinek a szemébe mondjuk, hogy egy előző partner miben volt jobb az ágyban.
Szóval nem, nem reagálod túl és lépned is kellene az ügyben
N
szerintem meg ahogy nem járok vissza kefélni az exemhez, úgy nem őrizgetem a vele készített szexvideókat sem, hanem törlöm, ez alap.
a kamuzás meg még rátesz egy pár lapáttal.
Összetett ügy, de általában semmi se fekete-fehér, és bonyolult kérdésekre faék egyszerűségű válaszok tuti helytelenek.
1. Mindenkinek van előélete, szexuális is, ha nem az első kapcsolatában van. Miért is nem lehet ezzel együttélni? Miért kéne cancel-elni? A gyerekkori vattacukorevős képet se tépjük szét, csak mert már nem eszünk vattacukrot, mert megutáltuk, mint a szart, és különben is már felnőttek vagyunk.
2. Sose értettem, mit matatnak bármit is emberek mások telefonjában, még ha a párjuké is.
3. Értelmetlen meglepődni azon, hogy ugyanaz az ember pont ugyanúgy viselkedett szex közben az összes többi másik nővel előtted, mint veled. Nyilván ugyanúgy fog reszelni, ugyanazokat a szavakat mondja, ugyanúgy nyög, ugyanúgy élvez el. Az más kérdés, hogy megértem az elidegenítő, negatív hatást, amit kivált benned. (Viszont épp ezért... lásd: 2. pont.) Van, akit persze direkt kancássá tesz a pasiját nézni a korábbi nőivel, de ez nem túl gyakori.
4. A pasid kétségtelenül egy pinavadász, aki minél több nőt meg akar fektetni, és a trófeáit őrizgeti is. Tuti nézegeti a régi kúrásait, lehet, hogy még ki is veri rá néha. De amikor ismerkedtetek, nem hiszem, hogy nem látszott rajta, hogy ilyen puncibubus, külsőleg és mentalitásra egyaránt.
4. Ha megígérek valamit a nőmnek, aki fontos nekem, teljesítem. Vagy van a másik út, hogy azt mondom, bocs, de ilyet ne kérj, nincs is jogod hozzá. Mivel azonban ígéretet tett, amit nem tartott, ez erodálta a köztetek lévő bizalmi alapot.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!