Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim képek, videók tárolása az exéről. Tönkrement a kapcsolatunk? Vagy túlreagálom?
Sziasztok. Leírnám a problémámat, elsősorban csajok a ti véleményetek érdekelne, a helyemben hogy éreznétek magatokat, mit tennétek ebben a szituációban?
Párom megtartotta az összes exével a házi szexvideókat, pucér fotókat, kb. 5-6 csaj aki volt neki előttem (fehérneműs és meztelen képek is).Na most egy éve hogy a fotókat megláttam mikor segítettem neki a képeit áttenni egyik mobilról a másikra (ő kért meg erre). Én tökre kiborultam, hogy az exei meztelen képeit őrizgeti, ő azt mondta nem is emlékezett, hogy neki ezek a képek még megvannak...ígérte kitöröl mindent, neki nem jelentenek semmit. Majd idén (a telójáról akartam egy régi közös selfinket átküldeni),és ismét találtam egy csomót, de már nem csak fotót hanem házi szexvideókat is, ahogy kefél a volt csajával vagy éppen szopja őt valaki (ilyenből rengeteget különböző lányokkal). Tehát semmit nem törölt, hiába ígérte korábban.
Mióta láttam a videókat teljesen összetörtem, nem tudok mit kezdeni magammal.Nem kívánom vele a szexet, sem az érintését nem viselem el, teljesen letörte az önbizalmam (mert a videón lévő csajok sokkal csinosabbak, mint én, illetve sokszor megkaptam az évek alatt hogy az ő exei ezt meg azt jobban csinálták az ágyban). Azt hozzá kell még tennem, hogy a videókon hallatszik, hogy ugyanazokat mondta nekik, mint amiket nekem nap mint nap az ágyban. (Ugyanúgy szólította, becézgette őket...stb.).
Ha szexelünk ezek a képek jönnek elő, ahogy ő mással van, ezért borzalmas számomra az egész.
Szerintetek túlreagáltam? Mert ő szerinte igen. De én borzalmasan vagyok és nem bírom elfogadni hogy ez normális.
Teljesen megértelek. Mondom ezt férfiként akinek szintén vannak elmentve képei :) Itt az alapvető hiba, hogy a párod nem védett meg téged ettől a sokktól. És ezen egy picit talán érdemes elgondolkodni. Esetleg nem akarta, hogy ezt lásd? full hülyeség de ettől még érezhette hibásan jó döntésnek.
Másrészt ha kizárjuk, hogy dicsekedni akart vele akkor marad az, hogy informatikailag analfabéta és még pluszban ennek tudatában sincs.
Az én elmentett képeimhez pl. hogy valaki hozzáférjen elég komoly tudás kellene, egyrészt 10-ből 9 meg sem találná, nem is sejthetné, másrészt utána még egy komoly titkosítást is fel kéne törni, ami azért nem hétköznapi feladat :) Persze nem baj az, hogy valaki nem kocka de, hogy annyi esze se legyen, hogy ennek veszélyei vannak, na az durva. Szóval ha fotózni akar téged gondold át :))
Ami a letörlést illeti. Nem leszek népszerű, de ez egy túlzó elvárás, bocs, nem tudom máshogyan mondani. Itt gyakorlatilag a "tüntesd el" a reális elvárás, ami persze a hangulat hevében hangozhat törlésként is, de ténylegesen elvárni szerintem nem kell. Ez számára emlék, ha tetszik trófea, tök mindegy mit mond egy férfi úgysem érti/hiszi el senki.
Másik dolog pedig a felismert szavak, mondatok. Nagyon gáz... ezt senki nem akarhatja, hogy az új partner lássa, hallja. Persze, hogy jellemző sokakra, főleg felszínesebb duma esetén, de ráébredni, hogy nem vagy különleges csak azt kaptad amivel mást is szédített az szar.
Volt az a vicc, hogy pasi bemegy képéslapért... jó napot van olyan képeslap, hogy egyetlen szerelmemnek? van. Remek, hármat kérek... :D
2/13
Mindenkinek van múltja, nem ez a baj. Nálam nem találna ilyen képet/videót mert ha szakítasz valakivel szerintem alap hogy ezeket illik törölni. Nemhogy intim képet hanem kb mindent. Nálatok Facebookon is kint van az összes exével a selfik meg minden? 😅 Ha mindenki megtartaná ezeket akkor ezek zsarolnák egymást privát fotókkal .
Vagy lezártad a régi kapcsolataikat vagy nem. Ha megtartotta akkor nem zárta le. A férjed valószínűleg szintén nem. Sajnállak ha téged nem zavar (főleg hogy tudsz róla és így sem).
13/16
Köszönöm, látom hogy te érted a helyzetem. Biztos, hogy nem szándékos volt, informatikailag analfabéta inkább.
Első alkalommal túltettem magam mert tényleg azt mondta hogy el is felejtette ezeket a képeket. De másodjára belefutni nagyon szar volt, mert akkorra mindent törölnie kellett volna...
Nekünk is vannak képeink, videóink, de ha szakítanánk én megbeszélném vele és biztosra mennék hogy rólam neki semmi ne maradjon. Belegondolva hogyan érezné magát a kövi csaja ha rólam ilyen intim cuccokat találna? Valószínűleg ugyanolyan rosszul mint én.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!