Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődnek meg a kisfarkúak?
Azért sértődnek meg mert pl kisfarkúnak hívod őket ..
A másik meg hogy azért mert te az extra méretet élvezed attól még ne nevezz egy nőven átlagos vagy akár attól nagyobb méretet kicsinek
Most ha te a 20 centist szereted oké, de ne mond az egy 15-16 centis péniszre hogy kicsi mert nem az, hanem mond azt hogy te a nagyobbat szereted az extra nagyot.
Én ha a töltött nagy mellű nőket szeretem attól nem mondom egy átlagos mellű csajra hogy kismellű.
"eírja valaki, hogy ő a nagyot szereti vagy, hogy leírja, hogy neki jó tapasztalatai vannak a nagy méretével"
Általáan a lepontozott hozzászólások nem csak ennyire vállalkoznak. Inkább írnék néhány gyakori példát.
"16 centi alatt kuka, ez van, bocsi." - érzéketlen, bullying stílusú beszólás, a kápia paprikát szoktuk így osztályozni. Oké, tudja mi kell neki, de azért egy kis emberi tisztelet legyen már.
"a 19 centimtől minden nő hatalmasat élvezett" - hencegés, senki nem kíváncsi a lovagi sztorikra.
"a kisfarkúak jönnek azzal, hogy" - sértő, megbélyegző kifejezés, emberekről beszélünk, f.szom
"a nők mind azt mondják, hogy jó nekik a kicsi, de titokban mind nagyra vágynak" - mese habbal, ilyen sztorikat én is tudok írni, ha nem kell bebizonyítanom
"a nagyobb jobb, ez van" - az üres semmitmondás iskolapéldája, kár volt billentyűzetet ragadni érte
"én is azt hittem, hogy jó az átlagos, amíg nem jött egy igazi 20 centis. Már a látványától eléveztem, azóta függő lettem". - aki az ilyenről nem vágja le, hogy egy faszi írja le az erotikus fantáziáit...
"a mostani barátomé 20 centi, valami mennnnyei vele" - jé, minden csajnak az aktuális a legjobb. Ennél nagyobb közhelyet...
"a kis f.szom miatt nem kellek a nőknek, mert a nőknek csak a nagy kell" - ... majd rákérdezünk, és kiderül, hogy nemhogy nem szexelt, de még csak nem is próbálkozott.
Sorolhatnám még, de szerintem érthető a lényeg. Valójában, ha bárki leírta az őszinte tapasztalatait, azt tisztelettel, relevánsan és hihetően, azt nem szokták lepontozni.
Őszintén neked nem mindegy, hogy kinek mekkora a farkad?
Neked mivel lesz jobb?
Kapsz érte valami plusz juttatást?
Ha nő vagy nem kellene minden f@szt felpróbálni.
Ha meg pasi vagy te nem leszel attól boldogabb, hogy Pistikének vagy Mórickának mekkora.
Azért a nők kevesebb része vágyik a nagy farokra. Persze viccelődnek vele ők is meg ilyesmi de ennyi.
A legtöbbnek bőven elég egy átlag, nekik nem fog nagyobb élvezetet adni a nagyobb sem. Jöhetnek itt a 20+-osok hogy elájult a farkától minden nő úgy megdugta őket de ez kamu, vagy önfényezés.
Ja és nem vagyok kis farkú mielőtt jönnének a trollok.
A másik az, hogy itt 95% minimum a férfi válaszoló.
Nem én állítom ezt, hanem a nők.
#9 voltam.
Ilyet nem mondtam. Nem tudom pontosan, de több tucatot + felmérések, kutatások, ahol több száz, több ezer nö véleménye volt.
#9, #18 voltam.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!