Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért sértődnek meg a kisfarkúak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődnek meg a kisfarkúak?

Figyelt kérdés
Ha leírja valaki, hogy ő a nagyot szereti vagy, hogy leírja, hogy neki jó tapasztalatai vannak a nagy méretével. Ezeket a válaszokat általában lepontozzák. Miért?
nov. 12. 10:03
1 2 3 4
 11/33 Micimacko67 ***** válasza:
0%
#9, tehát te határozottan állítod, hogy a nőknek jobbak! Miben? Magyarázd már légy szíves! A normál életvitel mekkora szegmensét teszi a farokméret jelentősége? Van egy csődör adottságaival rendelkező partner! Mennyi ideig kompenzálja ez a tulajdonsága ha egy sz@r semmirevaló ember egyébként?
nov. 12. 11:32
 12/33 anonim ***** válasza:
39%

Azért sértődnek meg mert pl kisfarkúnak hívod őket ..

A másik meg hogy azért mert te az extra méretet élvezed attól még ne nevezz egy nőven átlagos vagy akár attól nagyobb méretet kicsinek

Most ha te a 20 centist szereted oké, de ne mond az egy 15-16 centis péniszre hogy kicsi mert nem az, hanem mond azt hogy te a nagyobbat szereted az extra nagyot.

Én ha a töltött nagy mellű nőket szeretem attól nem mondom egy átlagos mellű csajra hogy kismellű.

nov. 12. 11:38
 13/33 A kérdező kommentje:
Azért hívom kisfarkúnak, mert az. Én nem a 16 centire gondolok, mikor kisfarkút írok. 16 átlagos, nem kicsi.
nov. 12. 11:48
 14/33 anonim ***** válasza:
73%

"eírja valaki, hogy ő a nagyot szereti vagy, hogy leírja, hogy neki jó tapasztalatai vannak a nagy méretével"

Általáan a lepontozott hozzászólások nem csak ennyire vállalkoznak. Inkább írnék néhány gyakori példát.

"16 centi alatt kuka, ez van, bocsi." - érzéketlen, bullying stílusú beszólás, a kápia paprikát szoktuk így osztályozni. Oké, tudja mi kell neki, de azért egy kis emberi tisztelet legyen már.

"a 19 centimtől minden nő hatalmasat élvezett" - hencegés, senki nem kíváncsi a lovagi sztorikra.

"a kisfarkúak jönnek azzal, hogy" - sértő, megbélyegző kifejezés, emberekről beszélünk, f.szom

"a nők mind azt mondják, hogy jó nekik a kicsi, de titokban mind nagyra vágynak" - mese habbal, ilyen sztorikat én is tudok írni, ha nem kell bebizonyítanom

"a nagyobb jobb, ez van" - az üres semmitmondás iskolapéldája, kár volt billentyűzetet ragadni érte

"én is azt hittem, hogy jó az átlagos, amíg nem jött egy igazi 20 centis. Már a látványától eléveztem, azóta függő lettem". - aki az ilyenről nem vágja le, hogy egy faszi írja le az erotikus fantáziáit...

"a mostani barátomé 20 centi, valami mennnnyei vele" - jé, minden csajnak az aktuális a legjobb. Ennél nagyobb közhelyet...

"a kis f.szom miatt nem kellek a nőknek, mert a nőknek csak a nagy kell" - ... majd rákérdezünk, és kiderül, hogy nemhogy nem szexelt, de még csak nem is próbálkozott.

Sorolhatnám még, de szerintem érthető a lényeg. Valójában, ha bárki leírta az őszinte tapasztalatait, azt tisztelettel, relevánsan és hihetően, azt nem szokták lepontozni.

nov. 12. 12:01
 15/33 anonim ***** válasza:
50%

Őszintén neked nem mindegy, hogy kinek mekkora a farkad?

Neked mivel lesz jobb?

Kapsz érte valami plusz juttatást?

Ha nő vagy nem kellene minden f@szt felpróbálni.

Ha meg pasi vagy te nem leszel attól boldogabb, hogy Pistikének vagy Mórickának mekkora.

nov. 12. 12:13
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

Azért a nők kevesebb része vágyik a nagy farokra. Persze viccelődnek vele ők is meg ilyesmi de ennyi.

A legtöbbnek bőven elég egy átlag, nekik nem fog nagyobb élvezetet adni a nagyobb sem. Jöhetnek itt a 20+-osok hogy elájult a farkától minden nő úgy megdugta őket de ez kamu, vagy önfényezés.

Ja és nem vagyok kis farkú mielőtt jönnének a trollok.

A másik az, hogy itt 95% minimum a férfi válaszoló.

nov. 12. 13:02
 17/33 anonim ***** válasza:
60%
Mert az itteni hozzászólások többsége szimpla trollkodás, amivel gúnyolódni akarnak másokon.
nov. 12. 13:23
 18/33 anonim ***** válasza:

Nem én állítom ezt, hanem a nők.

#9 voltam.

nov. 12. 14:02
 19/33 Micimacko67 ***** válasza:
#9,#11 Hány nőt kérdeztél meg konkrétan? Kicsit sommás ez a megállapításod ebben a formában! Akkor az nem is igazi nő, aki nem igényli a nagy farkat?
nov. 12. 15:42
 20/33 anonim ***** válasza:

Ilyet nem mondtam. Nem tudom pontosan, de több tucatot + felmérések, kutatások, ahol több száz, több ezer nö véleménye volt.

#9, #18 voltam.

nov. 12. 16:14
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!