Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért sértődnek meg a kisfarkúak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődnek meg a kisfarkúak?

Figyelt kérdés
Ha leírja valaki, hogy ő a nagyot szereti vagy, hogy leírja, hogy neki jó tapasztalatai vannak a nagy méretével. Ezeket a válaszokat általában lepontozzák. Miért?
nov. 12. 10:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
76%
Mert a többségről érződik,hogy kamu válaszok,pasiktól
nov. 12. 10:04
 2/33 anonim ***** válasza:
64%
Mert a többség egy kisfarkú pöcs, aki nem bírja feldolgozni, hogy neki kicsi jutott. Ha nem zavarná és igaz lenne, amiket állítanak (hogy az átlag ugyanolyan jó, mint a nagy, a 12 centi is elég :D), akkor nem menne a lepontozás.
nov. 12. 10:08
 3/33 anonim ***** válasza:
27%
Miért sértődnek meg a nagyfarkúak,mikor a nők egy nagyobb része azt mondja,hogy neki nem jó a nagy?
nov. 12. 10:17
 4/33 anonim ***** válasza:
67%
#3 Kár hogy a nők nem így godnolják :D
nov. 12. 10:26
 5/33 anonim ***** válasza:
78%

Páromnak 19 centis volt.

Szültem is már, de volt olyan póz, ahol hátrány volt a nagy farok.

Nem tudta tövig nyomni mert már nekem fájt.

Voltak olyan pózok, ahol nem engedhette el magát, és nem tolhatott rendesen mert fájt.

Az elején is finomkodnia kellett, még becsúszott.(kellő előjáték után is)

Akkor minek a nagy farok?

nov. 12. 10:47
 6/33 anonim ***** válasza:
76%

Ide az összes kis és nagy farkat!

Gyúrunk belőle közepeset.

Én 1× válaszoltam "farkas" kérdésre. Azóta van aki naponta leírja, hogy mekkora ribizli vagyok 🤣. Nem unja, jól megbánthattam.

nov. 12. 10:55
 7/33 anonim ***** válasza:

Mivel?

nov. 12. 11:13
 8/33 Micimacko67 ***** válasza:
26%
Csak kérdezem, hogy akiknek nagy a farka, attól ők mivel különb emberek, mint a lesajnált kisfarkúak? Jobb munkaerő? Jobb apa? Jobb férj? Jobban vezetnek? Vagy mivel jobbak? Komolyan! Van pár centi többletük és ettől ők már superman-ek az élet többi területén is?
nov. 12. 11:17
 9/33 anonim ***** válasza:
77%

A nőknek jobbak.

nov. 12. 11:21
 10/33 anonim ***** válasza:
36%

Igen?

Te úgy ismerkedsz szia szöszi, 20 centis?

Vagy bocsi de csak 13?

nov. 12. 11:26
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!