Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak nők akik nem tudnak pénisztől elélvezni?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:38
3/11 Eöske janeszka21 válasza:
Olyan nem létezik (csak pancser férfi ) ti tudós palanták, a biga azért lét kitalálva hogy a nuniba bemegy és baba lesz , amelyik nöt nem tudod ki elégíteni már egyből ö a hibás, nem a csaj hanem te vagy a béna tapasztalatlan és tudatlan
4/11 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt első bnőm, nemhogy örömöt nem hanem nonstop szorongást idézett elő a farkam :D nála az volt a jó mikor "szárazkeféztünk".. ez van.
azt amikor a következő csávójával meg összejött és engem cukkolt hogy milyen jó most minden... az kicsit gonosz volt.
5/11 Eöske janeszka21 válasza:
Mi az a száraz kefe , afarkad a nadraghoz dörzsölt vagy mi
6/11 anonim válasza:
#3 Nem ez nem így van. Létezik olyan hogy nem passzolnak szex téren. Erre nem gondoltál femcelkém? 😏
7/11 Eöske janeszka21 válasza:
6#de a srácnak kicsi és a csaj nagyokat kíván, nem kell túl bonyolítani, ha nem nagy sok pózt ismerj meg bird sokáig de te ebből semmit nem tudsz ,és még csajt akarsz ez viccnek is gyenge
8/11 Eöske janeszka21 válasza:
Ja nekem van ám csajom és kitűnő elégíteni rendesen
9/11 anonim válasza:
#6 mégis miből nem vágtad le, hogy "férfi" az illető??
10/11 anonim válasza:
Vannak, én nem ilyen vagyok szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!